Ταλιολίνια αυγών με τρούφα Bianchetto 250 γρ

11,70

Αυγοζυμαρικά με τρούφα Bianchetto. Τα αυγά που χρησιμοποιούνται προέρχονται από όρνιθες ελευθέρας βοσκής που τρέφονται αποκλειστικά με δημητριακά ΜΗ ΓΤΟ. Ο σκληρός σίτος που επιλέχθηκε είναι ΜΗ ΓΤΟ, καλλιεργείται, αποθηκεύεται και παλαιώνεται αποκλειστικά στην περιοχή Marche. Πιστοποιημένο βιολογικό ώστε να διατηρεί υψηλό δείκτη γλουτένης και κοκκομετρίας, να αποφεύγει το κολλώδες και να εγγυάται την υφή και τη στεγανότητα των ζυμαρικών κατά το μαγείρεμα.

πέρασε

ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  • Ταινία
  • Κάρτα Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Ανακαλύψτε την κάρτα
  • PayPal
  • Πληρώστε την Apple

Το αποκλειστικό μας Egg Tagliolini με τρούφα Bianchetto είναι μια αυθεντική γαστρονομική απόλαυση, με συνδυασμό υλικών υψηλής ποιότητας που δένουν αρμονικά για να δημιουργήσουν ένα νόστιμο και εκλεπτυσμένο πιάτο.

Η βάση αυτών των ταλιολίνι αποτελείται από σιμιγδάλι σκληρού σίτου ιταλικής προέλευσης, το οποίο εγγυάται τέλεια υφή και αυθεντική γεύση. Τα φρέσκα αυγά, που αποτελούν το 33,4% της ζύμης, δίνουν στο tagliolini μοναδικό πλούτο και υφή, κάνοντας κάθε μπουκιά μια εμπειρία ευχαρίστησης για τον ουρανίσκο.

Όμως η τρούφα Bianchetto (Tuber borchii Vitt.) είναι το πραγματικό αστέρι αυτής της γαστρονομικής δημιουργίας. Με το πολύτιμο άρωμα και τη λεπτή γεύση της, η τρούφα Bianchetto δίνει στα tagliolini μια νότα κομψότητας και φινέτσας. Η παρουσία 40% τρούφας Bianchetto στο τελικό προϊόν εγγυάται μια αυθεντική γευστική εμπειρία που ξεχωρίζει από το πλήθος.

Ο συνδυασμός των συστατικών ολοκληρώνεται με νερό και αλάτι, τα οποία λειτουργούν σε συνέργεια για να εξισορροπήσουν τις γεύσεις και να δημιουργήσουν μια τέλεια αρμονία γεύσεων. Επιπλέον, έχει προστεθεί ένα άρωμα που τονίζει ακόμη περισσότερο το βάθος των γεύσεων, δίνοντας ένα φιλόξενο άρωμα που απλώνεται μόλις ανοίξετε τη συσκευασία.

Η προετοιμασία αυτών των ταλιολίνι αυγών με τρούφα Bianchetto είναι πολύ απλή. Απλά μαγειρέψτε τα σε βραστό νερό για μόλις 2 λεπτά και είναι έτοιμα να τα απολαύσετε. Μπορείτε να τα σερβίρετε με ένα απλό βούτυρο και φασκόμηλο για να βελτιώσετε τη γεύση της τρούφας ή με μια ελαφριά κρέμα με βάση την κρέμα για κρεμώδη και ακαταμάχητη υφή.

Είτε ετοιμάζετε ένα ξεχωριστό γεύμα για τον εαυτό σας είτε για τους καλεσμένους σας, το Egg Tagliolini με τρούφα Bianchetto είναι η τέλεια επιλογή για να απογειώσετε τη γευστική σας εμπειρία. Απολαύστε το αδιαμφισβήτητο άρωμα και τη μοναδική γεύση αυτών των ταλιολίνι και αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε ένα γαστρονομικό ταξίδι αυθεντικής απόλαυσης.

Συστατικά: σιμιγδάλι σκληρού σίτου (προέλευση σίτου: Ιταλία), φρέσκα αυγά (33,4%), λευκή τρούφα (Tuber borchii Vitt.) 40% (0,6% τελικό προϊόν), νερό, αλάτι, άρωμα.

Μέθοδος διατήρησης: Φυλάσσετε σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Ημερομηνία λήξης: 24 μήνες.

Τρόπος χρήσης: Χρόνος μαγειρέματος: 2 λεπτά.

Αλλεργιογόνα: Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας.

Διατροφικές αξίες ανά 100 g: Ενέργεια kJ 1560 kcal 368 Λιπαρά 3,3 g (εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 1,1 g) Υδατάνθρακες 68,5 g (εκ των οποίων σάκχαρα 1,8 g) Ίνες 3,3 g Πρωτεΐνες 14,4 gr Αλάτι 0,2 gr

βάρος 0,250 kg
Marchio

Χώρα προέλευσης

Ιταλία

Φορολογικός συντελεστής

4

αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν σχόλια.

Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει το “Αυγό ταλιολίνι με τρούφα Bianchetto 250 γρ.”