Βαλσάμικο ξύδι Modena IGP με τρούφα 100 ml
8,43€Καρύκευμα με βάση το βαλσάμικο ξύδι Modena με γεύση τρούφας. Είναι ιδανικό ως καρύκευμα σε σαλάτες, ριζότο, αυγά, κρέατα και τυριά.
Εμφάνιση 1-12 των αποτελεσμάτων του 24
Καρύκευμα με βάση το βαλσάμικο ξύδι Modena με γεύση τρούφας. Είναι ιδανικό ως καρύκευμα σε σαλάτες, ριζότο, αυγά, κρέατα και τυριά.
Σπεσιαλιτέ με βάση το βούτυρο και τη λευκή τρούφα. Είναι ιδανικό ως καρύκευμα για κρουτόν και γέμιση για ορεκτικά, πρώτο και δεύτερο πιάτο, ομελέτες και σε κάθε περίπτωση ως βάση για όλα τα πιάτα με τρούφα.
Καρύκευμα με βάση το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο αρωματισμένο με λευκή τρούφα (tuber magnatum pico). Είναι ιδανικό ως καρύκευμα για κρουτόν και γέμιση για ορεκτικά, πρώτο και δεύτερο πιάτο, ομελέτες και σε κάθε περίπτωση ως βάση για όλα τα πιάτα με τρούφα.
Καρύκευμα με βάση το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο αρωματισμένο με μαύρη τρούφα (tuber melanosporum vitt). Είναι ιδανικό ως καρύκευμα για κρουτόν και γέμιση για ορεκτικά, πρώτο και δεύτερο πιάτο, ομελέτες και σε κάθε περίπτωση ως βάση για όλα τα πιάτα με τρούφα.
Πέστο φιστικιού και μανιτάρια πορτσίνι “Gusto”.
Το πέστο με μαύρη τρούφα γεννήθηκε από την ιδέα να εμπλουτίσουμε το κλασικό μας γενοβέζικο πέστο με ένα από τα πιο πολύτιμα συστατικά στη γη: τη μαύρη τρούφα. Η απλότητα και η κομψότητα που ενώνονται σε μια μοναδική συνταγή το κάνουν ένα ντελικάτο προϊόν. Ιδανικό για ορεκτικά αλλά και για πρώτα πιάτα, τρόφι, νιόκι και… γιατί όχι; Με απλό πουρέ. Με τρούφα και πέστο μπορείτε να εμπλουτίσετε ακόμα και το πιο απλό πιάτο.
Το βιολογικό πέστο Γένοβας παρασκευάζεται με επιλεγμένα συστατικά αυστηρά βιολογικές πρώτες ύλες και η σύνθεσή του έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα καλό προϊόν σε πολύ ελκυστική τιμή. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ισορροπημένη γεύση και η κρεμώδης υφή του. Ένα εντυπωσιακό προϊόν για χρήση τόσο με ζυμαρικά όσο και με ορεκτικά.
Το Pesto alla Genovese παρασκευάζεται μόνο με ιταλικό βασιλικό (36%). Το λεπτό άρωμα του βασιλικού συνδυάζεται με μια έντονη νότα ενός εξαιρετικού ιταλικού τυριού: το πεκορίνο. Με αυτόν τον τρόπο όλα τα υλικά ενώνονται για να δημιουργήσουν μια συνταγή με πιο πηχτή σύσταση: ιδανική τόσο για τα πρώτα πιάτα όσο και για τις σάλτσες που απλώνονται.
Καρύκευμα με βάση το πέστο φιστικιού με καλοκαιρινή τρούφα.
Βιολογικό κόκκινο πέστο, μια συνταγή που μπορεί να διατηρηθεί σε θερμοκρασία δωματίου για 18 μήνες, παρασκευάζεται με πρώτες ύλες που προέρχονται αποκλειστικά από βιολογικές καλλιέργειες και επεξεργάζεται εξ ολοκλήρου με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ιταλικό πελτέ ντομάτας και λιαστή ντομάτα. Απλά ένα εξαιρετικό προϊόν, κρεμώδες και αρωματικό. Ιδανικό για άτομα που θέλουν να δοκιμάσουν προϊόντα έχοντας τη βεβαιότητα ότι οι πρώτες ύλες προέρχονται εξ ολοκλήρου από τη βιολογική γεωργία.