Πέστο με φιστίκι και μανιτάρια πορτσίνι 190 γρ

9,60

Πέστο φιστικιού και μανιτάρια πορτσίνι “Gusto”.

Διαθέσιμο το 18

ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  • Ταινία
  • Κάρτα Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Ανακαλύψτε την κάρτα
  • PayPal
  • Πληρώστε την Apple

Το πέστο μας με φιστίκι και μανιτάρια πορτσίνι «Gusto» είναι μια γαστρονομική λιχουδιά που θα σας κερδίσει με τη μοναδική και συναρπαστική γεύση του. Αυτός ο εξαιρετικός συνδυασμός φυσικών φιστικιών και φιστικιών Σικελίας, σε συνδυασμό με την ένταση των μανιταριών πορτσίνι, θα δημιουργήσουν μια πολύτιμη και ακαταμάχητη σάλτσα.

Με 48% φυσικά φιστίκια Αιγίνης και 12% φιστίκια Σικελίας, αυτή η σάλτσα είναι ένας φόρος τιμής στον πλούτο και την καλοσύνη αυτού του πολύτιμου φρούτου, χαρακτηριστικό των εδαφών της Σικελίας. Η έντονη και λεπτή γεύση των φιστικιών συνδυάζεται με το άρωμα των μανιταριών πορτσίνι, δημιουργώντας έναν ισορροπημένο και ικανοποιητικό συνδυασμό γεύσεων. Το ηλιέλαιο, προσεκτικά επιλεγμένο, είναι το συστατικό που δένει και συνδυάζει τα στοιχεία της σάλτσας, δίνοντάς της μια ευχάριστη απαλότητα και κρεμώδη υφή. Τα μανιτάρια πορτσίνι, σε ποσοστό 0,5%, δίνουν στη σάλτσα μια περιβάλλουσα και νόστιμη γεύση, εμπλουτίζοντας κάθε πιάτο με την ένταση και το βάθος της γεύσης τους. Το αλάτι και το άρωμα ολοκληρώνουν αυτή τη συνταγή, ενισχύοντας τη γεύση των φιστικιών και των μανιταριών πορτσίνι, χωρίς ποτέ να τα υπερισχύουν.

Το πέστο μας με φιστίκι και μανιτάρια πορτσίνι "Gusto" είναι ιδανικό για να εμπλουτίσετε τα πιάτα σας με μια πινελιά φινέτσας και πρωτοτυπίας. Με τη μοναδική και ακαταμάχητη γεύση της, αυτή η σάλτσα θα δώσει μια ιδιαίτερη πινελιά σε πρώτα πιάτα όπως ζυμαρικά και ριζότο, αλλά θα είναι εξίσου νόστιμη σε κρουτόν, μπρουσκέτα ή αλείμμα σε φρέσκο ​​ψωμί. Επίσης για καρύκευμα κρεάτων και τυριών, αυτή η σάλτσα αποδεικνύεται τέλεια επιλογή για ένα εκλεπτυσμένο και χορταστικό τραπέζι.

Η κρεμώδης του και η έντονη γεύση του το καθιστούν μια πραγματική λιχουδιά που πρέπει να την απολαμβάνετε παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Προσθέστε μια νότα «Gusto» στα πιάτα σας και αφήστε τον εαυτό σας να κατακτηθεί από την καλοσύνη των φιστικιών και των μανιταριών πορτσίνι. Το πέστο μας με φιστίκια και μανιτάρια πορτσίνι "Gusto" είναι η ιδανική επιλογή για καλοφαγάδες που επιθυμούν να εξερευνήσουν νέες γευστικές αποχρώσεις και να δημιουργήσουν αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες. Απολαύστε τον ουρανίσκο σας και των καλεσμένων σας με αυτή την εκλεκτή σάλτσα και χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές αυθεντικής γαστρονομικής απόλαυσης.

Συστατικά: Φυσικό φιστίκι Αιγίνης 48%, Φιστίκι Σικελίας 12%, Ηλιέλαιο, μανιτάρια πορτσίνι 0,5%, αλάτι, άρωμα.

Ημερομηνία λήξης: 24 μήνες.

Διατροφικές αξίες ανά 100 g προϊόντος: Ενέργεια: 3387 kJ / 816 kcal Λιπαρά: 85,4 g από τα οποία κορεσμένα λιπαρά οξέα 4,5 g Υδατάνθρακες: 2,4 g εκ των οποίων σάκχαρα 1,6 g Ίνες: 3,8 g Πρωτεΐνες: 7,6 g Αλάτι: 0,4 g

βάρος 0,190 kg
Marchio

Φορολογικός συντελεστής

10

αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε πρώτοι μια αξιολόγηση “Πέστο φιστίκι και μανιτάρια πορτσίνι 190 γρ.”