Εμφάνιση 1-12 των αποτελεσμάτων του 15
-
4,02€
Η Bruschetta Piccantina είναι μια πικάντικη σάλτσα ντομάτας, τέλεια ως συνοδευτικό για τηγανητές πατάτες ή σε κρουτόν κατά τη διάρκεια ενός γευστικού απεριτίφ, για μπουργκινιόν, που προτείνεται με ψητό κρέας και για την παρασκευή χάμπουργκερ. Για την παρασκευή του χρησιμοποιούμε μόνο ιταλικό πελτέ ντομάτας και υλικά κορυφαίας ποιότητας. Μια πινελιά πιπεριάς τσίλι το κάνει γλυκό και νόστιμο.
-
11,76€
Πατέ φιστίκι «Gusto» και σκόρδο.
-
11,34€
Πέστο φιστικιού Σικελίας “Gusto”.
-
9,60€
Πέστο φιστικιού και μανιτάρια πορτσίνι “Gusto”.
-
4,56€
Το πέστο με μαύρη τρούφα γεννήθηκε από την ιδέα να εμπλουτίσουμε το κλασικό μας γενοβέζικο πέστο με ένα από τα πιο πολύτιμα συστατικά στη γη: τη μαύρη τρούφα. Η απλότητα και η κομψότητα που ενώνονται σε μια μοναδική συνταγή το κάνουν ένα ντελικάτο προϊόν. Ιδανικό για ορεκτικά αλλά και για πρώτα πιάτα, τρόφι, νιόκι και… γιατί όχι; Με απλό πουρέ. Με τρούφα και πέστο μπορείτε να εμπλουτίσετε ακόμα και το πιο απλό πιάτο.
-
4,95€
Το βιολογικό πέστο Γένοβας παρασκευάζεται με επιλεγμένα συστατικά αυστηρά βιολογικές πρώτες ύλες και η σύνθεσή του έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα καλό προϊόν σε πολύ ελκυστική τιμή. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ισορροπημένη γεύση και η κρεμώδης υφή του. Ένα εντυπωσιακό προϊόν για χρήση τόσο με ζυμαρικά όσο και με ορεκτικά.
-
3,45€
Το Pesto alla Genovese παρασκευάζεται μόνο με ιταλικό βασιλικό (36%). Το λεπτό άρωμα του βασιλικού συνδυάζεται με μια έντονη νότα ενός εξαιρετικού ιταλικού τυριού: το πεκορίνο. Με αυτόν τον τρόπο όλα τα υλικά ενώνονται για να δημιουργήσουν μια συνταγή με πιο πηχτή σύσταση: ιδανική τόσο για τα πρώτα πιάτα όσο και για τις σάλτσες που απλώνονται.
-
10,20€
Καρύκευμα με βάση το πέστο φιστικιού με καλοκαιρινή τρούφα.
-
4,95€
Βιολογικό κόκκινο πέστο, μια συνταγή που μπορεί να διατηρηθεί σε θερμοκρασία δωματίου για 18 μήνες, παρασκευάζεται με πρώτες ύλες που προέρχονται αποκλειστικά από βιολογικές καλλιέργειες και επεξεργάζεται εξ ολοκλήρου με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ιταλικό πελτέ ντομάτας και λιαστή ντομάτα. Απλά ένα εξαιρετικό προϊόν, κρεμώδες και αρωματικό. Ιδανικό για άτομα που θέλουν να δοκιμάσουν προϊόντα έχοντας τη βεβαιότητα ότι οι πρώτες ύλες προέρχονται εξ ολοκλήρου από τη βιολογική γεωργία.
-
3,45€
Το κόκκινο πέστο αποκαλείται κοινώς "κόκκινο πέστο αλλά τζενοβέζε" αδελφός του κλασικού πέστο αλά τζενοβέζε. Συνταγή με ιταλικό βασιλικό, ηλιέλαιο και άριστης ποιότητας αποξηραμένες ντομάτες. Η χρήση λιαστής ντομάτας δίνει ένα έντονο κόκκινο χρώμα, καθιστώντας αυτό το πέστο ιδανικό για καρύκευμα ζυμαρικών, νιόκι ή για άλειμμα σε φρυγανισμένο ψωμί.
-
4,44€
Αυτό το vegan πέστο τόφου είναι μια εξαιρετική εναλλακτική του παραδοσιακού πέστο βασιλικού Γενοβέζης. Πιο ελαφρύ και υγιεινό αποτέλεσμα χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση. Χωρίς γλουτένη και χωρίς λακτόζη, αυτή η σάλτσα είναι ιδανική όχι μόνο για vegans αλλά και για άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Η Anima Veg έχει αντικαταστήσει το τυρί με τόφου για να αποκτήσει ένα καθαρό vegan αποτέλεσμα χωρίς να θυσιάζει τη γεύση και την κρεμώδη υφή. Συνιστάται ανεπιφύλακτα τόσο για vegan όσο και για μη vegan!
-
3,87€
Το Ragù alla Bolognese είναι ένα παραδοσιακό καρύκευμα της Emilian κουζίνας, που παρασκευάζεται με ιταλικό πελτέ ντομάτας και βοδινό κρέας. Κάθε οικογένεια κρατά τη συνταγή που περνάει από γενιά σε γενιά και το ίδιο συνέβη και με τη συνταγή της σάλτσας Bolognese. Και, με αυτόν τον τρόπο, θέλουμε να φτάσουμε στα ιταλικά τραπέζια με ένα χειροποίητο προϊόν που είναι αποτέλεσμα της χρήσης των καλύτερων πρώτων υλών. Ιδανικό με όλα τα είδη ζυμαρικών.