Πέστο καλοκαιρινής τρούφας φιστίκι Αιγίνης 190 γρ

10,20

Καρύκευμα με βάση το πέστο φιστικιού με καλοκαιρινή τρούφα.

Διαθέσιμο το 22

ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  • Ταινία
  • Κάρτα Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Ανακαλύψτε την κάρτα
  • PayPal
  • Πληρώστε την Apple

Το Summer Truffle Pistachio Pesto Dressing είναι μια γαστρονομική λιχουδιά που συνδυάζει δύο από τα πιο πολύτιμα και αγαπημένα συστατικά της ιταλικής κουζίνας: το φιστίκι Σικελίας και την καλοκαιρινή τρούφα. Αυτός ο εξαιρετικός συνδυασμός δίνει στο καρύκευμα μια μοναδική και ακαταμάχητη γεύση, ιδανική για να εμπλουτίσει και να ενισχύσει τις γαστρονομικές σας παρασκευές.

Το φιστίκι Αιγίνης είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής αυτού του πέστο, με 48% φυσικό και αυθεντικό φιστίκι και 12% φιστίκι Σικελίας, προσεκτικά επιλεγμένα για να εγγυώνται την ποιότητα και την ένταση της γεύσης. Το φιστίκι Αιγίνης είναι ένα πραγματικό αριστείο της Σικελίας, γνωστό για το έντονο πράσινο χρώμα και την ελαφρώς γλυκιά και βουτυρώδη γεύση του.

Η καλοκαιρινή τρούφα, με το 0,4%, προσθέτει μια νότα πολυτέλειας και φινέτσας στο καρύκευμα. Η καλοκαιρινή τρούφα, γνωστή και ως Tuber aestivum Vitt., είναι μια ποικιλία από πολύτιμη τρούφα που εκτιμάται για το λεπτό αλλά αδιαμφισβήτητο άρωμά της. Αυτή η τρούφα δίνει στο πέστο μια γήινη και ελαφρώς ξηρή απόχρωση, εμπλουτίζοντας τη γεύση του φιστικιού και δημιουργώντας μια συνέργεια γεύσεων που θα κατακτήσουν τον ουρανίσκο σας. Το ηλιέλαιο χρησιμοποιείται στην παρασκευή του πέστο για να του δώσει μια κρεμώδη και λεπτή σύσταση, που ταιριάζει τέλεια με τη γεύση του φιστικιού και της καλοκαιρινής τρούφας. Το αλάτι υπάρχει για να εξισορροπήσει τις γεύσεις και να ενισχύσει τα χαρακτηριστικά των δύο βασικών συστατικών. Το καλοκαιρινό μας πέστο φιστικιού τρούφας είναι ένα ευέλικτο καρύκευμα και κατάλληλο για πολλές μαγειρικές παρασκευές. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καρυκεύσετε τα ζυμαρικά, εμπλουτίζοντας τα πιάτα σας με μια πινελιά εκλεπτυσμένης πρωτοτυπίας. Είναι επίσης εξαιρετικό για την ενίσχυση ορεκτικών και απεριτίφ, ίσως αλειμμένο σε κρουτόν ή συνδυασμένο με εκλεκτά τυριά.

Αυτό το καρύκευμα είναι ιδανικό για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τα πιάτα τους με εκλεκτά υλικά υψηλής ποιότητας. Ο μοναδικός συνδυασμός φιστικιού και καλοκαιρινής τρούφας το καθιστά ιδανική επιλογή για καλοφαγάδες και λάτρεις της γκουρμέ κουζίνας. Επιλέξτε το καλοκαιρινό μας ντρέσινγκ πέστο από φιστίκι τρούφας για να μεταμορφώσετε κάθε πιάτο σε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, εμπλουτίζοντας τον ουρανίσκο σας με εξαιρετικές γεύσεις και λιχουδιές υψηλής γαστρονομίας. Με τα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά μας και το πάθος μας για την ποιότητα, είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το καρύκευμα θα γίνει αγαπημένο στην κουζίνα σας. Δοκιμάστε το και αφήστε τον εαυτό σας να κατακτηθεί από τη μοναδική και ακαταμάχητη καλοσύνη του.

Συστατικά: Φιστίκι Αιγίνης 48%, Φιστίκι Σικελίας 12%, ηλιέλαιο, καλοκαιρινή τρούφα 0,4%, αλάτι, άρωμα.

Ημερομηνία λήξης: 24 μήνες.

Αλλεργιογόνα: Μπορεί να περιέχει άλλους ξηρούς καρπούς: αμύγδαλα, φουντούκια. ΜΗ ΕΕ φιστίκι, φιστίκι ΕΕ.

Διατροφικές αξίες ανά 100 g: Ενέργεια Kj 2897 / Kcal 702 Λίπη 67 g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 7,9 g Υδατάνθρακες 9,2 g εκ των οποίων σάκχαρα 2,7 g Πρωτεΐνες 12,2 g Αλάτι 0,115 g

βάρος 0,190 kg
Marchio

Φορολογικός συντελεστής

10

αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε πρώτοι μια αξιολόγηση “Πέστο φιστίκι με καλοκαιρινή τρούφα 190 γρ.