Πέστο φιστικιού Σικελίας 190 γρ

11,34

Πέστο φιστικιού Σικελίας “Gusto”.

Διαθέσιμο το 7

ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  • Ταινία
  • Κάρτα Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Ανακαλύψτε την κάρτα
  • PayPal
  • Πληρώστε την Apple

Το πέστο φιστικιού Σικελίας "Gusto" είναι ένα πραγματικό ταξίδι γεύσεων στη γη της Σικελίας, με την έντονη και χαρακτηριστική γεύση των ποιοτικών φιστικιών. Αυτή η σάλτσα είναι ένας φόρος τιμής στον πλούτο και την καλοσύνη αυτού του πολύτιμου φρούτου, χαρακτηριστικό των εδαφών της Σικελίας, και θα σας κερδίσει με την αυθεντική και συναρπαστική γεύση του.

Με 48% φυσικά φιστίκια Αιγίνης και 12% φιστίκια Σικελίας, το Pesto μας είναι μια πραγματική απόλαυση για τον ουρανίσκο, δίνοντάς σας το έντονο άρωμα και την ακαταμάχητη κρεμώδη υφή των φιστικιών Σικελίας. Η φροντίδα στην επιλογή των υλικών κάνει αυτή τη σάλτσα μια μοναδική και υψηλής ποιότητας λιχουδιά. Το ηλιέλαιο, προσεκτικά επιλεγμένο, είναι το συστατικό που δένει και ενώνει τα στοιχεία της σάλτσας, δίνοντάς της μια ευχάριστη απαλότητα και κάνοντας την ακόμα πιο κρεμώδη και γευστική. Η απλότητα και η αυθεντικότητα του πέστο φιστικιού μας Σικελίας "Gusto" εκφράζονται και μέσω του αλατιού, το οποίο ενισχύει τη γεύση των φιστικιών χωρίς ποτέ να το υπερισχύει.

Αυτό το Pesto είναι η τέλεια επιλογή για να εμπλουτίσετε τα πιάτα σας με μια πινελιά εκλεπτυσμένης αυθεντικότητας. Ιδανικό για καρύκευμα φρέσκων ζυμαρικών, ριζότο, μπρουσκέτας ή απλά αλειμμένο σε ψωμί με κρούστα, το πέστο φιστικιού Σικελίας είναι σε θέση να ανυψώσει κάθε πιάτο σε ένα μοναδικό επίπεδο καλοσύνης και ικανοποίησης. Χάρη στην αδιαμφισβήτητη γεύση της, αυτή η σάλτσα ταιριάζει υπέροχα με μια μεγάλη γκάμα παρασκευασμάτων, προσθέτοντας μια νότα πρωτοτυπίας και αυθεντικότητας στο τραπέζι σας.

Αφήστε τον εαυτό σας να κατακτηθεί από τις μυρωδιές και τις γεύσεις της Σικελίας με το πέστο φιστικιού "Gusto". Ένα γνήσιο και υψηλής ποιότητας προϊόν, που θα ενθουσιάσει τον ουρανίσκο σας και των καλεσμένων σας. Χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές απόλαυσης και κοινής χρήσης απολαμβάνοντας αυτή τη νόστιμη σάλτσα και ανακαλύψτε την αληθινή γεύση του αυθεντικού φιστικιού Σικελίας. Με το πέστο φιστικιού Σικελίας "Gusto", κάθε μπουκιά γίνεται μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, στην οποία η παράδοση συνδυάζεται με την καλοσύνη των καλύτερων συστατικών.

Συστατικά: Φυσικό φιστίκι Αιγίνης 48%, Φιστίκι Σικελίας 12%, ηλιέλαιο, αλάτι.

Ημερομηνία λήξης: 18 μήνες.

Διατροφικές αξίες ανά 100 g προϊόντος: Ενέργεια: 3022 kJ / 733 kcal Λιπαρά: 73 g από τα οποία κορεσμένα λιπαρά οξέα 7,8 g Υδατάνθρακες: 4,9 g εκ των οποίων σάκχαρα 2,7 g Ίνες: 6,4 g Πρωτεΐνες: 11 g Αλάτι: 0,7 g

βάρος 0,190 kg
Marchio

Φορολογικός συντελεστής

10

αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε πρώτοι μια αξιολόγηση “Πέστο φιστικιού Σικελίας 190 γρ.”