Αλάτι τρούφας Kosher 80 γρ

7,56

Χοντρό βρώσιμο αλάτι με τρούφα. Πιστοποιημένο Kosher.

πέρασε

ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  • Ταινία
  • Κάρτα Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Ανακαλύψτε την κάρτα
  • PayPal
  • Πληρώστε την Apple

Το αλάτι τρούφας Kosher είναι μια πραγματική γαστρονομική υπεροχή που συνδυάζει την απλότητα του χονδροειδούς αλατιού με την αδιαμφισβήτητη γεύση και άρωμα της καλοκαιρινής τρούφας. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί ένα πραγματικά εξαιρετικό προϊόν, ιδανικό για να εμπλουτίσετε και να βελτιώσετε τα πιάτα σας με μοναδικό και εκλεπτυσμένο τρόπο.

Η βάση του αλατιού μας είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας χοντρό αλάτι, ειδικά επιλεγμένο για να εξασφαλίζει άψογη υφή και γεύση. Η κοκκώδης δομή του επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή της γεύσης της τρούφας, δημιουργώντας μια συνέργεια μεταξύ του αλατιού και της ίδιας της τρούφας.

Η 2% αποξηραμένη καλοκαιρινή τρούφα (που αντιστοιχεί σε 8% φρέσκια τρούφα) είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής αυτού του προϊόντος. Το Tuber aestivum Vitt. είναι μια ποικιλία τρούφας με αλάνθαστο άρωμα και πολύτιμο άρωμα, που δένει αρμονικά με την κρυσταλλική δομή του αλατιού. Αυτό δημιουργεί έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων που μπορεί να μεταμορφώσει κάθε πιάτο σε μια εξαιρετική γευστική εμπειρία.

Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα και την ασφάλεια του προϊόντος μας, επιλέξαμε να συμμορφωνόμαστε με τα πρότυπα Kosher, τα οποία εγγυώνται παραγωγή που συμμορφώνεται με θρησκευτικά και ποιοτικά πρότυπα. Επιπλέον, το αλάτι τρούφας μας είναι απαλλαγμένο από αλλεργιογόνα, όπως αναγράφεται ξεκάθαρα στη συσκευασία. Δεν περιέχει γλουτένη ή συντηρητικά, καθιστώντας το κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα ατόμων με διαφορετικές διατροφικές ανάγκες.

Είτε θέλετε να βελτιώσετε τη γεύση ενός πιάτου με κρέας, είτε να προσθέσετε μια εκλεπτυσμένη πινελιά σε ένα πιάτο ζυμαρικών είτε να αρωματίσετε απαλά μια φρέσκια σαλάτα, το Kosher Truffle Salt είναι ο τέλειος σύμμαχος. Χάρη στην ευελιξία του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές μαγειρικές παρασκευές, προσφέροντας πάντα μια νότα κομψότητας και φινέτσας. Μπείτε στον κόσμο των μοναδικών γεύσεων τρούφας και ανακαλύψτε πώς το αλάτι τρούφας Kosher μπορεί να μεταμορφώσει οποιοδήποτε πιάτο σε γκουρμέ δημιουργία. Καλή όρεξη!

Συστατικά: Χοντρό βρώσιμο αλάτι, 2% αποξηραμένη καλοκαιρινή τρούφα (Tuber aestivum Vitt.) – που αντιστοιχεί σε 8% φρέσκια τρούφα, αρωματική.

Ημερομηνία λήξης: 24 μήνες.

Αλλεργιογόνα: Το προϊόν δεν περιέχει αλλεργιογόνες ουσίες. Δεν περιέχει γλουτένη ή συντηρητικά.

Διατροφικές αξίες ανά 100 g: Ενέργεια Kj 16 / Kcal 4 Λίπη 0 g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0 g Υδατάνθρακες 0,1 g εκ των οποίων σάκχαρα 0,1 g Πρωτεΐνες 0,5 g Αλάτι 98 g

βάρος 0,080 kg
Marchio

Χώρα προέλευσης

Ιταλία

Κωδικός HS

25010099

Φορολογικός συντελεστής

10

αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε πρώτοι μια αξιολόγηση “Κοσέρ αλάτι τρούφας 80 γρ.”