Ρύζι καρναρόλι με μαύρη καλοκαιρινή τρούφα 350 γρ

9,45

Ρύζι Carnaroli με μαύρη καλοκαιρινή τρούφα σε βάζο PET. Νόστιμο πρώτο πιάτο. Για καλύτερα αποτελέσματα βράζετε το ρύζι σε 60 cl. αλατισμένο νερό για περίπου 20 λεπτά, στο τέλος του μαγειρέματος προσθέτουμε παρμεζάνα για γεύση.

πέρασε

ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  • Ταινία
  • Κάρτα Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Ανακαλύψτε την κάρτα
  • PayPal
  • Πληρώστε την Apple

Το ρύζι Carnaroli με μαύρη καλοκαιρινή τρούφα αντιπροσωπεύει έναν εξαιρετικό συνδυασμό της αρχοντιάς του ρυζιού Carnaroli και του περιτυλίγματος αρώματος της μαύρης καλοκαιρινής τρούφας. Μια δημιουργία που παντρεύει την παράδοση και τη φινέτσα, δίνοντας ζωή σε ένα πιάτο εξαιρετικής καλοσύνης και με μεθυστικό άρωμα.

Η βάση αυτού του πιάτου είναι το φημισμένο ρύζι Carnaroli, που επιλέγεται για την ικανότητά του να απορροφά τις γεύσεις και να τις απελευθερώνει σταδιακά κατά το μαγείρεμα. Το ρύζι Carnaroli, με την κρεμώδη υφή και τον πλούσιο πυρήνα του, είναι τέλειο για να δημιουργήσετε ένα πιάτο που μαγεύει τον ουρανίσκο σε κάθε μπουκιά.

Τη μαγική πινελιά αυτού του πιάτου δίνει η 1% αποξηραμένη καλοκαιρινή τρούφα, που προέρχεται από το βραβευμένο Tuber aestivum Vitt. Αυτή η μαύρη καλοκαιρινή τρούφα, με το χαρακτηριστικό της άρωμα και κομψότητα, δένει αρμονικά με το ρύζι, δίνοντας ένα μοναδικό βάθος γεύσης. Κάθε πιρούνι είναι μια συμφωνία γεύσεων, στην οποία η μαύρη καλοκαιρινή τρούφα ενώνει το ρύζι σε μια τέλεια ισορροπία γεύσεων.

Για να ετοιμάσετε αυτό το νόστιμο πρώτο πιάτο, προτείνουμε να βράσετε το ρύζι σε 60 cl αλατισμένο νερό για περίπου 20 λεπτά. Αυτό θα επιτρέψει στο ρύζι να μαγειρευτεί αργά, απορροφώντας το νερό και επιτυγχάνοντας αυτή την υφή al dente που είναι η υπογραφή του ρυζιού Carnaroli. Μόλις ψηθεί, μπορείτε να προσθέσετε το αγαπημένο σας τυρί, όπως την παρμεζάνα, για να εμπλουτίσετε περαιτέρω το πιάτο με την κρεμώδη και την εκπληκτική του γεύση.

Όχι μόνο αυτό το ρύζι Carnaroli με μαύρη καλοκαιρινή τρούφα αντιπροσωπεύει μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, αλλά είναι επίσης μια έξυπνη επιλογή για όσους αναζητούν ένα πιάτο χωρίς γλουτένη ή συντηρητικά. Ένα πιάτο που φέρνει στο τραπέζι την αυθεντικότητα των ιταλικών γεύσεων και τη λιχουδιά της μαύρης τρούφας, δίνοντας σε κάθε μπουκιά μια έκρηξη γαστρονομικής απόλαυσης.

Συστατικά: ρύζι Carnaroli 98%, αποξηραμένη καλοκαιρινή τρούφα 1% (Tuber aestivum Vitt.), άρωμα.

Ημερομηνία λήξης: 24 μήνες.

Τρόπος χρήσης: Νόστιμο πρώτο πιάτο. Για καλύτερα αποτελέσματα βράζετε το ρύζι σε 60 cl. αλατισμένο νερό για περίπου 20 λεπτά, στο τέλος του μαγειρέματος προσθέτουμε παρμεζάνα για γεύση.

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Όψη: κανονική Χρώμα: λευκό με κομμάτια τρούφας Οσμή: τυπική του προϊόντος και ευχάριστη κατάσταση: συμπαγής

Αλλεργιογόνα: Το προϊόν δεν περιέχει αλλεργιογόνες ουσίες ή προϊόντα που περιέχουν τέτοια συστατικά. Κατά τη συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία, το προϊόν δεν υπόκειται σε κανένα κίνδυνο διασταυρούμενης μόλυνσης. Δεν περιέχει γλουτένη ή συντηρητικά.

Διατροφικές αξίες ανά 100 g: Energy Kj 1502 / Kcal 354 Λιπαρά 0,9 g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,2 g Υδατάνθρακες 78 g εκ των οποίων σάκχαρα 0,2 g Ίνες 2,7 g Πρωτεΐνες 7,6 g Αλάτι 0,01 gr

βάρος 0,350 kg
Marchio

Χώρα προέλευσης

Ιταλία

Φορολογικός συντελεστής

4

αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψε πρώτος μια αξιολόγηση “Ρύζι Carnaroli με μαύρη καλοκαιρινή τρούφα 350 γρ.”