Μέλι ακακίας και καλοκαιρινή τρούφα 120 γρ

13,65

Λιχουδιά με γεύση μαύρης καλοκαιρινής τρούφας με βάση το μέλι ακακίας. Ιδανικό ως ορεκτικό ή ως δεύτερο πιάτο, συνοδευόμενο από καλό παλαιωμένο τυρί Pecorino ή Fossa. Ανάμεικτα τυριά με μέλι τρούφας.

Διαθέσιμο το 1

ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  • Ταινία
  • Κάρτα Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Ανακαλύψτε την κάρτα
  • PayPal
  • Πληρώστε την Apple

Η απόλαυση με γεύση τρούφας, φτιαγμένη με μέλι ακακίας, είναι μια μοναδική γευστική εμπειρία που συνδυάζει τη φυσική γλυκύτητα του μελιού με την περιβάλλουσα και πολύτιμη γεύση της καλοκαιρινής τρούφας. Αυτή η νόστιμη λιχουδιά έχει δημιουργηθεί ειδικά για να ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους και είναι τέλειος τόσο ως ορεκτικό όσο και ως δεύτερο πιάτο.

Το μέλι ακακίας, με τη λεπτή γλυκύτητα και το λουλουδένιο άρωμα, είναι η ιδανική βάση για να ενισχύσετε την έντονη γεύση της καλοκαιρινής τρούφας. Η προσεκτική επιλογή του μελιού ακακίας εγγυάται μια μεταξένια υφή και μια ισορροπημένη γεύση που δένει όμορφα με την τρούφα.

Η καλοκαιρινή τρούφα, γνωστή και ως Tuber aestivum Vitt., είναι ένας από τους καλύτερους γαστρονομικούς θησαυρούς του τόπου μας. Με το χαρακτηριστικό άρωμα και τις γήινες νότες, η καλοκαιρινή τρούφα δίνει σε αυτή τη λιχουδιά μια νότα πολυτέλειας και πρωτοτυπίας, καθιστώντας την ιδανική για ειδικές περιστάσεις και κομψά δείπνα.

Το Delight με γεύση τρούφα είναι το τέλειο συνοδευτικό για παλαιωμένα τυριά όπως το καλό Pecorino και το Formaggio di Fossa. Το έντονο άρωμα της τρούφας παντρεύεται τέλεια με την πολυπλοκότητα και το βάθος των γεύσεων των παλαιωμένων τυριών, δημιουργώντας έναν συνδυασμό γεύσεων που θα ενθουσιάσουν τις αισθήσεις σας. Μπορείτε να σερβίρετε αυτή τη λιχουδιά σε τραγανά κρουτόν για να εκτιμήσετε πλήρως τη μεταξένια υφή και τη συναρπαστική γεύση της. Ή μπορείτε να το συνδυάσετε με ανάμεικτα τυριά, για να δημιουργήσετε μια παλέτα μοναδικών γεύσεων και αρωμάτων.

Η λιχουδιά μας με γεύση τρούφα είναι μια γκουρμέ εμπειρία που πρέπει να την απολαύσετε ήρεμα και προσεκτικά, για να ανακαλύψετε όλες τις αποχρώσεις της γεύσης και του αρώματος που έχει να προσφέρει αυτή η λιχουδιά. Μια πινελιά κομψότητας και φινέτσας για να προσθέσετε στα πιάτα σας και να κάνετε κάθε περίσταση ξεχωριστή. Καλή όρεξη!

Συστατικά: Μέλι ακακίας 96%, καλοκαιρινή τρούφα 3% (Tuber Aestivum Vitt.), άρωμα.

Ημερομηνία λήξης: 24 μήνες.

Τρόπος χρήσης: Ιδανικό ως ορεκτικό ή ως δεύτερο πιάτο, συνοδευόμενο με καλό παλαιωμένο τυρί Pecorino ή Fossa. Ανάμεικτα τυριά με μέλι τρούφας.

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Όψη: ημίρευστο Χρώμα: αχυροκίτρινο, λαμπερό Άρωμα: τυπική Γεύση: πολύ γλυκιά, αρωματική. Χωρίς επίγευση: στερεό

Αλλεργιογόνα: Το προϊόν δεν περιέχει αλλεργιογόνες ουσίες ή προϊόντα που περιέχουν τέτοια συστατικά. Κατά τη συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία, το προϊόν δεν υπόκειται σε κανένα κίνδυνο διασταυρούμενης μόλυνσης. Δεν περιέχει γλουτένη ή συντηρητικά.

Διατροφικές αξίες ανά 100 g: Ενέργεια: Kj 1419 / Kcal 334 Λίπη: 0 g από τα οποία κορεσμένα λιπαρά οξέα 0 g Υδατάνθρακες: 83 g εκ των οποίων σάκχαρα 81 g Πρωτεΐνες: 0,5 g Αλάτι: 0,04 g

βάρος 0,12 kg
Marchio

Κωδικός HS

04090000

Χώρα προέλευσης

Ιταλία

Φορολογικός συντελεστής

10

αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε πρώτοι μια αξιολόγηση “Μέλι ακακίας και καλοκαιρινή τρούφα 120 γρ.”