Κέτσαπ χωρίς γλουτένη και καλοκαιρινή τρούφα 90 γρ
8,15€Συμπαγής κρέμα κέτσαπ με 3% μαύρη καλοκαιρινή τρούφα. Ιδανικό για καρύκευμα κρέατος, κρύα πιάτα, βραστά, σαλάτες.
Σάλτσες: Πέστο Γένοβας, πέστο φιστικιού, σάλτσα Arrabbiata, κρέμα μανιταριών, σάλτσες ζυμαρικών. Κατασκευασμένο στην Ιταλία.
Εμφάνιση 13-24 των αποτελεσμάτων του 40
Συμπαγής κρέμα κέτσαπ με 3% μαύρη καλοκαιρινή τρούφα. Ιδανικό για καρύκευμα κρέατος, κρύα πιάτα, βραστά, σαλάτες.
Συμπαγής κρέμα με βάση τη μαγιονέζα και τη μαύρη καλοκαιρινή τρούφα. Ιδανικό για καρύκευμα ψαριών, οστρακοειδή, κρεατικά, κρύα πιάτα, βραστά, σαλάτες.
Σπεσιαλιτέ με βάση τη μουστάρδα και τη μαύρη καλοκαιρινή τρούφα. Ιδανικό για καρύκευμα ψαριών, οστρακοειδή, κρεατικών, κρύα πιάτα, βραστά κρέατα, σαλάτες.
Πέστο φιστικιού και μανιτάρια πορτσίνι “Gusto”.
Το πέστο με μαύρη τρούφα γεννήθηκε από την ιδέα να εμπλουτίσουμε το κλασικό μας γενοβέζικο πέστο με ένα από τα πιο πολύτιμα συστατικά στη γη: τη μαύρη τρούφα. Η απλότητα και η κομψότητα που ενώνονται σε μια μοναδική συνταγή το κάνουν ένα ντελικάτο προϊόν. Ιδανικό για ορεκτικά αλλά και για πρώτα πιάτα, τρόφι, νιόκι και… γιατί όχι; Με απλό πουρέ. Με τρούφα και πέστο μπορείτε να εμπλουτίσετε ακόμα και το πιο απλό πιάτο.
Το βιολογικό πέστο Γένοβας παρασκευάζεται με επιλεγμένα συστατικά αυστηρά βιολογικές πρώτες ύλες και η σύνθεσή του έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα καλό προϊόν σε πολύ ελκυστική τιμή. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ισορροπημένη γεύση και η κρεμώδης υφή του. Ένα εντυπωσιακό προϊόν για χρήση τόσο με ζυμαρικά όσο και με ορεκτικά.
Το Pesto alla Genovese παρασκευάζεται μόνο με ιταλικό βασιλικό (36%). Το λεπτό άρωμα του βασιλικού συνδυάζεται με μια έντονη νότα ενός εξαιρετικού ιταλικού τυριού: το πεκορίνο. Με αυτόν τον τρόπο όλα τα υλικά ενώνονται για να δημιουργήσουν μια συνταγή με πιο πηχτή σύσταση: ιδανική τόσο για τα πρώτα πιάτα όσο και για τις σάλτσες που απλώνονται.
Καρύκευμα με βάση το πέστο φιστικιού με καλοκαιρινή τρούφα.
Βιολογικό κόκκινο πέστο, μια συνταγή που μπορεί να διατηρηθεί σε θερμοκρασία δωματίου για 18 μήνες, παρασκευάζεται με πρώτες ύλες που προέρχονται αποκλειστικά από βιολογικές καλλιέργειες και επεξεργάζεται εξ ολοκλήρου με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ιταλικό πελτέ ντομάτας και λιαστή ντομάτα. Απλά ένα εξαιρετικό προϊόν, κρεμώδες και αρωματικό. Ιδανικό για άτομα που θέλουν να δοκιμάσουν προϊόντα έχοντας τη βεβαιότητα ότι οι πρώτες ύλες προέρχονται εξ ολοκλήρου από τη βιολογική γεωργία.
Το κόκκινο πέστο αποκαλείται κοινώς "κόκκινο πέστο αλλά τζενοβέζε" αδελφός του κλασικού πέστο αλά τζενοβέζε. Συνταγή με ιταλικό βασιλικό, ηλιέλαιο και άριστης ποιότητας αποξηραμένες ντομάτες. Η χρήση λιαστής ντομάτας δίνει ένα έντονο κόκκινο χρώμα, καθιστώντας αυτό το πέστο ιδανικό για καρύκευμα ζυμαρικών, νιόκι ή για άλειμμα σε φρυγανισμένο ψωμί.