Κέτσαπ χωρίς γλουτένη και καλοκαιρινή τρούφα 90 γρ

8,15

Συμπαγής κρέμα κέτσαπ με 3% μαύρη καλοκαιρινή τρούφα. Ιδανικό για καρύκευμα κρέατος, κρύα πιάτα, βραστά, σαλάτες.

Διαθέσιμο το 28

ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  • Ταινία
  • Κάρτα Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Ανακαλύψτε την κάρτα
  • PayPal
  • Πληρώστε την Apple

Η συμπαγής μας κρέμα κέτσαπ με 3% μαύρη καλοκαιρινή τρούφα είναι μια γαστρονομική απόλαυση που συνδυάζει την έντονη γεύση της κέτσαπ με το εκλεκτό άρωμα της μαύρης καλοκαιρινής τρούφας. Αυτή η κρέμα έχει μεταξένια υφή και απαράμιλλη ευελιξία, καθιστώντας την ιδανική για μια ποικιλία πιάτων και παρασκευασμάτων.

Το κέτσαπ είναι η βάση αυτής της κρέμας, φτιαγμένη με υψηλής ποιότητας πελτέ ντομάτας, ζάχαρη, ξύδι από κρασί και φυσικές αρωματικές ύλες. Η γλυκιά και ελαφρώς όξινη γεύση του ταιριάζει τέλεια με τη μαύρη καλοκαιρινή τρούφα, δημιουργώντας έναν μοναδικό και ισορροπημένο συνδυασμό γεύσεων.

Η μαύρη καλοκαιρινή τρούφα 3% είναι το μυστικό αυτής της κρέμας, προσθέτοντας μια πινελιά πολυτέλειας και κομψότητας σε κάθε πιάτο. Το γήινο άρωμα και η ελαφρώς ξηρή γεύση του δένουν αρμονικά με το κέτσαπ, μετατρέποντάς το σε ένα ακαταμάχητο γκουρμέ καρύκευμα.

Αυτή η συμπαγής κρέμα κέτσαπ με μαύρη καλοκαιρινή τρούφα είναι ιδανική για καρύκευμα κρεάτων όλων των ειδών, καθιστώντας την ακόμα πιο νόστιμη και πολύτιμη. Μπορείτε να απλώσετε την κρέμα πάνω από το κρέας καθώς ψήνεται, αφήνοντας τις γεύσεις της τρούφας να ενωθούν με το κρέας και δημιουργώντας μια νόστιμη αρωματική κρούστα. Επιπλέον, η κρέμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για κρύα πιάτα, όπως σαλάτες, προσφέροντας μια πινελιά κομψότητας και εκλέπτυνσης σε κάθε μπουκιά. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να συνοδεύσετε βραστά κρέατα ή ως σάλτσα για σάντουιτς και χάμπουργκερ, κάνοντας κάθε παρασκευή ξεχωριστή και μοναδική.

Η συμπαγής μας κρέμα κέτσαπ μαύρης καλοκαιρινής τρούφας είναι εμπλουτισμένη με το οξινιστή γαλακτικό οξύ E270, το οποίο βοηθά στη διατήρηση της φρεσκάδας και της αυθεντικής γεύσης του προϊόντος.

Χάρη στην απουσία γενετικά τροποποιημένων οργανισμών (ΓΤΟ), μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την κρέμα με τη βεβαιότητα ότι χρησιμοποιείτε μόνο φυσικά και υψηλής ποιότητας συστατικά.

Εκπλήξτε τους καλεσμένους σας με αυτή την κρέμα κέτσαπ μαύρης καλοκαιρινής τρούφας και κάντε κάθε πιάτο μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Η συμπαγής συνοχή και η εξαιρετική του γεύση το καθιστούν ιδανικό καρύκευμα για κάθε περίσταση, από ένα κομψό δείπνο μέχρι ένα μπάρμπεκιου με φίλους.

Αφήστε τον εαυτό σας να κατακτηθεί από την καλοσύνη αυτής της κρέμας και ανακαλύψτε πώς η μαύρη καλοκαιρινή τρούφα μπορεί να μεταμορφώσει ακόμη και την πιο απλή κέτσαπ σε γαστρονομικό έργο τέχνης. Εξερευνήστε νέους γευστικούς συνδυασμούς και απολαύστε τον ουρανίσκο σας με αυτήν την αποκλειστική και ακαταμάχητη κρέμα.

Συστατικά: Κέτσαπ (50% συμπύκνωμα ντομάτας, νερό, ζάχαρη, ξύδι από κρασί, αλάτι, φυσικά αρώματα, πηκτικά: κόμμι ξανθάνης και κόμμι γκουάρ), 3% καλοκαιρινή τρούφα (Tuber aestivum Vitt.), αλάτι, αρωματικά. Οξυνωτής: Γαλακτικό οξύ E270. Το προϊόν δεν περιέχει ΓΤΟ.

Ημερομηνία λήξης: 12 μήνες.

Τρόπος χρήσης: Ιδανικό για καρύκευμα κρέατος, κρύα πιάτα, βραστά κρέατα, σαλάτες.

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Συνοχή: συμπαγής κρέμα Χρώμα: κόκκινο Οσμή: τυπική τρούφας Γεύση: φυσική, τυπική και ευχάριστη Κατάσταση: συμπαγής

Αλλεργιογόνα: Το προϊόν δεν περιέχει αλλεργιογόνες ουσίες ή προϊόντα που περιέχουν τέτοια συστατικά. Κατά τη συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία, το προϊόν δεν υπόκειται σε κανένα κίνδυνο διασταυρούμενης μόλυνσης. Χωρίς γλουτένη.

Κύρια συσκευασία: Γυάλινο βάζο + λευκοσιδήρο καπάκι.

Διατροφικές αξίες ανά 100 g προϊόντος: Ενέργεια: 423 kJ / 100 kcal Λιπαρά: 1 g από τα οποία κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,5 g Υδατάνθρακες: 21 g σάκχαρα 15 g Πρωτεΐνες: 1,8 g Ίνες: 0,6 g Αλάτι : 2,0 gr

βάρος 0,090 kg
Marchio

Φορολογικός συντελεστής

10

αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν σχόλια.

Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει το “Κέτσαπ χωρίς γλουτένη και καλοκαιρινή τρούφα 90 γρ.”