Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με λευκή τρούφα

5,46 - 8,97

Καρύκευμα με γεύση λευκής τρούφας με βάση το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Είναι ιδανικό ως καρύκευμα για κρουτόν και γέμιση για ορεκτικά, πρώτο και δεύτερο πιάτο, ομελέτες και σε κάθε περίπτωση ως βάση για όλα τα πιάτα με τρούφα.

ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  • Ταινία
  • Κάρτα Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Ανακαλύψτε την κάρτα
  • PayPal
  • Πληρώστε την Apple

Αυτό το υπέροχο καρύκευμα αρωματισμένο με λευκή τρούφα, με βάση το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, είναι μια πραγματική γαστρονομική λιχουδιά. Η εκλεπτυσμένη γεύση του και το αδιαμφισβήτητο άρωμα της λευκής τρούφας το καθιστούν ιδανικό για την ενίσχυση της γεύσης πολλών πιάτων, μετατρέποντας κάθε προετοιμασία σε μια πραγματική γκουρμέ εμπειρία.

Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, προσεκτικά επιλεγμένο για την ανώτερη ποιότητα και τη φρουτώδη γεύση του, αποτελεί την ιδανική βάση για να καλωσορίσετε το άρωμα της λευκής τρούφας. Αυτή η συγχώνευση γεύσεων δημιουργεί μια μοναδική γαστρονομική συνέργεια, που κάνει κάθε πιάτο ξεχωριστό και αξέχαστο.

Αυτό το καρύκευμα ταιριάζει τέλεια για να βελτιώσει τη γεύση των γεμίσεων κρουτόν και ορεκτικών, προσθέτοντας μια νότα πολυτέλειας και εκλεπτυσμένης σε κάθε μπουκιά. Τα πρώτα πιάτα φτάνουν σε νέα ύψη γεύσης χάρη στο διακριτικό του άρωμα, ενώ τα δεύτερα πιάτα αποκτούν μια νότα απαράμιλλης κομψότητας.

Οι ομελέτες, με την απλότητα και την καλοσύνη τους, μετατρέπονται σε γαστρονομική λιχουδιά με την προσθήκη αυτού του καρυκεύματος, το οποίο αναμειγνύεται απαλά με τα αυγά, δημιουργώντας μια αρμονία γεύσεων που θα κατακτήσει τους πιο εκλεπτυσμένους ουρανίσκους.

Αλλά οι δυνατότητες χρήσης αυτού του καρυκεύματος είναι απεριόριστες. Μπορείτε να πειραματιστείτε με τη γαστρονομική σας δημιουργικότητα, χρησιμοποιώντας τη ως βάση για όλα τα πιάτα με τρούφα. Από γκουρμέ ζυμαρικά μέχρι κρεμώδη ριζότο, από εκλεκτά κρέατα μέχρι νόστιμα τυριά, κάθε πιάτο θα μετατραπεί σε ένα γαστρονομικό αριστούργημα.

Αυτό το καρύκευμα είναι τέλειο για να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας κατά τη διάρκεια ενός ειδικού δείπνου ή για να κάνετε ένα καθημερινό μεσημεριανό γεύμα μοναδικό. Η ευελιξία του το καθιστά μια ανεκτίμητη προσθήκη στην κουζίνα σας, φέρνοντας μια πινελιά πολυτέλειας και κομψότητας σε κάθε περίσταση.

Κάθε σταγόνα από αυτό το καρύκευμα θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο εξαιρετικών γεύσεων και μοναδικών γευστικών αισθήσεων. Ο άψογος συνδυασμός έξτρα παρθένου ελαιόλαδου υψηλής ποιότητας και το άρωμα της λευκής τρούφας θα σας χαρίσουν μια απαράμιλλη γαστρονομική εμπειρία.

Ανακαλύψτε την ευχαρίστηση της χρήσης αυτού του καρυκεύματος στην κουζίνα και αφήστε τον εαυτό σας να κατακτηθεί από την καλοσύνη και τη φινέτσα του. Μοιραστείτε αυτή τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και απολαύστε το προνόμιο να γευτείτε τη λευκή τρούφα, μια πραγματική αριστεία της γαστρονομίας. Το dressing με γεύση λευκής τρούφας θα μεταμορφώσει κάθε γεύμα σε μια γιορτή για τον ουρανίσκο, κάνοντας το τραπέζι σας ένα μέρος εκλεπτυσμένης απόλαυσης.

Τρόπος χρήσης: Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ιδιότητες του προϊόντος, συνιστάται να χρησιμοποιείτε ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι ανά άτομο. Είναι ιδανικό ως καρύκευμα για κρουτόν και γέμιση για ορεκτικά, πρώτο και δεύτερο πιάτο, ομελέτες και σε κάθε περίπτωση ως βάση για όλα τα πιάτα με τρούφα.

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Όψη: υγρό Χρώμα: ποικίλλει από πράσινο έως κίτρινο Οσμή: χαρακτηριστική της τρούφας Γεύση: φρουτώδες, ώριμο Συνοχή: υγρό Κατάσταση: υγρό

Κύρια συσκευασία: Γυάλινο μπουκάλι.

βάρος N / A
Μορφή

55 ml, 250 ml

Marchio

Χώρα προέλευσης

Ιταλία

Κωδικός HS

15179099

Φορολογικός συντελεστής

10

αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε πρώτοι μια κριτική για “Λευκή Τρούφα Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο”