Μέλι αγριολούλουδας και πολύτιμη μαύρη τρούφα 120 γρ

9,90

Πολύτιμη λιχουδιά με γεύση μαύρης τρούφας με βάση το μέλι αγριολούλουδων. Ιδανικό ως ορεκτικό ή ως δεύτερο πιάτο, συνοδευόμενο από καλό παλαιωμένο τυρί Pecorino ή Fossa.

Διαθέσιμο το 24

ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  • Ταινία
  • Κάρτα Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Ανακαλύψτε την κάρτα
  • PayPal
  • Πληρώστε την Apple

Το μέλι αγριολούλουδου με εκλεκτή μαύρη τρούφα είναι μια πραγματική απόλαυση που συνδυάζει τη φυσική γλυκύτητα του μελιού με την περιβάλλουσα και αδιαμφισβήτητη γεύση της μαύρης τρούφας. Αυτή η γκουρμέ λιχουδιά δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τους πιο εκλεπτυσμένους ουρανίσκους και είναι τέλειος τόσο ως ορεκτικό όσο και ως δεύτερο πιάτο.

Η βάση του μελιού αγριολούλουδας μας είναι μια επιλογή νέκταρ λουλουδιών από διαφορετικές ποικιλίες φυτών, που εγγυάται έναν μοναδικό πλούτο αρωμάτων και αρωμάτων. Αυτός ο αρμονικός συνδυασμός φυσικού νέκταρ δίνει στο μέλι μια λεπτή γλυκύτητα και ένα ακαταμάχητο λουλουδάτο μπουκέτο.

Τη μαγική πινελιά αυτής της λιχουδιάς δίνει η πολύτιμη μαύρη τρούφα, ένας από τους θησαυρούς του τόπου μας. Η μαύρη τρούφα είναι ένα πολύτιμο μανιτάρι με έντονη και εκλεπτυσμένη γεύση, με γήινες και περιβάλλουσες νότες. Η μαύρη τρούφα, γνωστή και ως Tuber melanosporum, είναι περιζήτητη για τη σπανιότητα και το μοναδικό της άρωμα, καθιστώντας την ένα από τα πιο πολύτιμα συστατικά στην κουζίνα.

Η μαύρη τρούφα χρησιμοποιείται με επιδεξιότητα στην παρασκευή αυτού του μελιού, δημιουργώντας έναν συνδυασμό γεύσεων που κάνει αυτή τη γαστρονομική σπεσιαλιτέ πραγματικά μοναδική. Η λιχουδιά του μελιού δένει όμορφα με το έντονο άρωμα της μαύρης τρούφας, δημιουργώντας έναν ισορροπημένο και αρμονικό συνδυασμό.

Το μέλι millefiori με μαύρη τρούφα είναι ιδανικό για να το απολαύσετε ως ορεκτικό ή ως δεύτερο πιάτο. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με καλό παλαιωμένο τυρί Pecorino ή Fossa για να ενισχύσετε περαιτέρω τις γεύσεις και τις γευστικές αποχρώσεις αυτής της απόλαυσης. Μπορείτε να σερβίρετε αυτό το μέλι σε κρουτόν με κρούστα ή με ελαφρώς ψημένες φέτες μπαγκέτας, για να εκτιμήσετε πλήρως τη γλύκα και το έντονο άρωμά του. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τις μοναδικές αισθήσεις που θα σας προσφέρει αυτός ο συνδυασμός μελιού και μαύρης τρούφας.

Η επιλογή μας από μέλι αγριολούλουδας με εκλεκτή μαύρη τρούφα είναι μια πραγματική γκουρμέ εμπειρία που πρέπει να απολαμβάνετε σιγά σιγά, για να ανακαλύψετε κάθε απόχρωση γεύσης και αρώματος που έχει να προσφέρει αυτή η λιχουδιά. Μια πινελιά πολυτέλειας και πρωτοτυπίας για να προσθέσετε στις ειδικές περιστάσεις και στα κομψά δείπνα σας. Καλή όρεξη!

Συστατικά: Μέλι αγριολούλουδας 98,2%, βραβευμένη μαύρη τρούφα 1,5% (Tuber melanosporum Vitt.), άρωμα.

Ημερομηνία λήξης: 24 μήνες.

Τρόπος χρήσης: Ιδανικό ως ορεκτικό ή ως δεύτερο πιάτο, συνοδευόμενο με καλό παλαιωμένο τυρί Pecorino ή Fossa. Ανάμεικτα τυριά με μέλι τρούφας.

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Όψη: ημίρευστο Χρώμα: αχυροκίτρινο, λαμπερό Άρωμα: τυπική Γεύση: πολύ γλυκιά, αρωματική. Χωρίς επίγευση: στερεό

Αλλεργιογόνα: Το προϊόν δεν περιέχει αλλεργιογόνες ουσίες ή προϊόντα που περιέχουν τέτοια συστατικά. Κατά τη συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία, το προϊόν δεν υπόκειται σε κανένα κίνδυνο διασταυρούμενης μόλυνσης. Δεν περιέχει γλουτένη ή συντηρητικά.

Διατροφικές αξίες ανά 100 g: Ενέργεια Kj 1419 / Kcal 334 Λίπη 0 g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0 g Υδατάνθρακες 83 g εκ των οποίων σάκχαρα 81 g Πρωτεΐνες 0,4 g Αλάτι 0,5 g

βάρος 0,120 kg
Marchio

Κωδικός HS

04090000

Χώρα προέλευσης

Ιταλία

Φορολογικός συντελεστής

10

αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν σχόλια.

Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Μέλι αγριολούλουδας και βραβευμένη μαύρη τρούφα 120 γρ.