Πολέντα με μαύρη καλοκαιρινή τρούφα 350 γρ

9,45

Polenta με μαύρη καλοκαιρινή τρούφα σε βάζο PET.

πέρασε

ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  • Ταινία
  • Κάρτα Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Ανακαλύψτε την κάρτα
  • PayPal
  • Πληρώστε την Apple

Η Μαύρη καλοκαιρινή τρούφα Polenta είναι ένας ύμνος στην ιταλική γαστρονομική παράδοση, εμπλουτισμένος από την πολυτιμότητα της μαύρης καλοκαιρινής τρούφας. Ένα πιάτο που ενσαρκώνει την ουσία των αυθεντικών γεύσεων και τη φινέτσα ενός τόσο πολύτιμου συστατικού.

Η βάση αυτής της πολέντας είναι προμαγειρεμένο καλαμποκάλευρο, επιλεγμένο για να εξασφαλίσει γρήγορη και απλή προετοιμασία. Το προμαγειρεμένο καλαμποκάλευρο είναι γνωστό για την κρεμώδη υφή του και τη ρουστίκ γεύση του, που συνδυάζεται υπέροχα με μαύρες καλοκαιρινές τρούφες.

Η 1% αποξηραμένη μαύρη καλοκαιρινή τρούφα, που προέρχεται από το Tuber aestivum Vitt., είναι το μυστικό αυτού του πιάτου. Το άρωμά του και η κομψότητά του απλώνονται απαλά στην πολέντα, δημιουργώντας μια συμφωνία γεύσεων που τραβούν την προσοχή των θαυμαστών. Κάθε μπουκιά πολέντα είναι ένα ταξίδι αισθήσεων, στο οποίο η μαύρη καλοκαιρινή τρούφα δένει αρμονικά με την απαλή υφή του καλαμποκάλευρου.

Για να προετοιμάσετε αυτήν την εξαιρετική πολέντα, συνιστούμε να ρίξετε το αλεύρι σε 1,5 λίτρο κρύο, ήδη αλατισμένο νερό. Αφήνουμε το μείγμα να βράσει, ανακατεύοντας με σύρμα για περίπου 5/6 λεπτά, πάντα προς την ίδια κατεύθυνση. Αυτό θα επιτρέψει στην πολέντα να αποκτήσει την επιθυμητή συνοχή, κρεμώδη και περιτυλιγμένη.

Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη λιχουδιά χωρίς ανησυχία, καθώς το προϊόν μας δεν περιέχει γλουτένη και συντηρητικά. Αυτή η πολέντα με μαύρη καλοκαιρινή τρούφα είναι ένας φόρος τιμής στην ιταλική γαστρονομική παράδοση και αριστεία, ένα πιάτο που μεταδίδει τη ζεστασιά της σπιτικής μαγειρικής και το αλάνθαστο άρωμα της μαύρης τρούφας.

Συστατικά: Προμαγειρεμένο κορν φλάουρ, αποξηραμένη καλοκαιρινή τρούφα 1% (Tuber aestivum Vitt.), άρωμα. Το προϊόν δεν περιέχει και δεν προέρχεται από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Χωρίς γλουτένη.

Ημερομηνία λήξης: 18 μήνες.

Τρόπος χρήσης: Ρίξτε το αλεύρι σε 1,5 λίτρο κρύο, ήδη αλατισμένο νερό, αφήστε το να πάρει βράση, ανακατεύοντας με ένα σύρμα για περίπου 5/6 λεπτά, πάντα προς την ίδια κατεύθυνση.

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Εμφάνιση: τυπικό καλαμποκάλευρο, ομοιογενές, χωρίς σβώλους, με θραύσματα τρούφας Χρώμα: χρυσοκίτρινο με κομμάτια τρούφας Οσμή: ελαφρύ άρωμα τυπικό καλαμποκάλευρου, απουσία ξένης μυρωδιάς Γεύση: τυπικό καλαμποκάλευρου με νότα τρούφας, απαλλαγμένο από ξένα και ανώμαλες γεύσεις Κατάσταση: στερεό

Αλλεργιογόνα: Το προϊόν δεν περιέχει αλλεργιογόνες ουσίες ή προϊόντα που περιέχουν τέτοια συστατικά. Κατά τη συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία, το προϊόν δεν υπόκειται σε κανένα κίνδυνο διασταυρούμενης μόλυνσης. Δεν περιέχει γλουτένη ή συντηρητικά.

Διατροφικές αξίες ανά 100 g: Ενέργεια Kj 1558 / Kcal 367 Λίπη 1,3 g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,3 g Υδατάνθρακες 80,3 g εκ των οποίων σάκχαρα 0,5 g Πρωτεΐνες 7,5 g Αλάτι 0,01 g

βάρος 0350 kg
Marchio

Φορολογικός συντελεστής

4

Χώρα προέλευσης

Ιταλία

Κωδικός HS

11022090

αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν σχόλια.

Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει το “Πολέντα με μαύρη καλοκαιρινή τρούφα 350 γρ.”