Σάλτσα τρούφας με πολύτιμη μαύρη τρούφα 3% 80 γρ

7,56

Σπεσιαλιτέ βασισμένες σε 3% βραβευμένη μαύρη τρούφα. Είναι ιδανικό ως καρύκευμα για κρουτόν και γέμιση για ορεκτικά, πρώτο και δεύτερο πιάτο, ομελέτες και ως βάση για όλα τα πιάτα με τρούφα.

πέρασε

ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  • Ταινία
  • Κάρτα Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Ανακαλύψτε την κάρτα
  • PayPal
  • Πληρώστε την Apple

Η σάλτσα τρούφας με 3% λεπτή μαύρη τρούφα, που περιέχεται σε ένα πρακτικό βάζο 80 γραμμαρίων, είναι μια έκρηξη έντονων και ακαταμάχητων γεύσεων. Παρασκευασμένη με προσοχή και προσοχή στη λεπτομέρεια, αυτή η σάλτσα προσφέρει έναν απολαυστικό συνδυασμό συστατικών που αναμειγνύονται αρμονικά για να δημιουργήσουν ένα γκουρμέ καρύκευμα υψηλής ποιότητας.

Τα μανιτάρια κουμπιού, Agaricus bisporus, δίνουν στη σάλτσα μια πλούσια και γευστική βάση. Το ηλιέλαιο συνδυάζεται με τα συστατικά, δίνοντας μια μεταξένια και περιβάλλουσα υφή. Η πολύτιμη μαύρη τρούφα (Tuber melanosporum Vitt.), με ποσοστό 3%, είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής αυτής της σάλτσας, δίνοντας το διακριτικό της άρωμα και την αδιαμφισβήτητη γεύση της. Η παρουσία του προσθέτει μια νότα πολυτέλειας και φινέτσας στο καρύκευμα.

Τα μανιτάρια πορτσίνι, συμπεριλαμβανομένου του Boletus Edulis και άλλων στη σχετική ομάδα, εμπλουτίζουν τη σάλτσα με μια βαθιά, γήινη γεύση, συμβάλλοντας στην πολυπλοκότητα της γεύσης. Τα προσεκτικά επιλεγμένα αρώματα εντείνουν περαιτέρω την αρωματική εμπειρία, ενώ το αλάτι και το πιπέρι ρυθμίζουν τη γεύση και την πικάντικη γεύση. Αυτή η σάλτσα έχει παρασκευαστεί χωρίς γλουτένη ή συντηρητικά, καθιστώντας την κατάλληλη ακόμα και για όσους ακολουθούν δίαιτα χωρίς γλουτένη. Η απουσία αυτών των συστατικών εγγυάται αγνότητα και αυθεντικότητα στη γεύση.

Η σάλτσα τρούφας με 3% εκλεκτή μαύρη τρούφα είναι μια πινελιά φινέτσας για να προσθέσετε σε διάφορα πιάτα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εμπλουτίσετε ορεκτικά, πρώτα πιάτα, δεύτερα πιάτα ή ακόμα και για να δώσετε μια ιδιαίτερη πινελιά στα γκουρμέ σάντουιτς σας. Με τον συνδυασμό των έντονων γεύσεων, αυτή η σάλτσα μεταμορφώνει κάθε πιάτο σε μια μοναδική και αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

Συστατικά: Μανιτάρια Champignon (Agaricus bisporus), ηλιέλαιο, πολύτιμη μαύρη τρούφα (Tuber melanosporum Vitt.) 3%, μανιτάρια πορτσίνι (Boletus Edulis και σχετική ομάδα), αρωματικές ύλες, αλάτι, ζάχαρη, πιπέρι.

Ημερομηνία λήξης: 36 μήνες.

Τρόπος χρήσης: Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ιδιότητες του προϊόντος, συνιστάται η χρήση ποσότητας 15-20 g κρέμας ανά άτομο, ζεσταίνοντάς την για 5 λεπτά σε ένα τηγάνι αφού προσθέσετε μόνο αλάτι και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Είναι ιδανικό ως καρύκευμα για κρουτόν και γέμιση για ορεκτικά, πρώτο και δεύτερο πιάτο, ομελέτες και ως βάση για όλα τα πιάτα με τρούφα.

Αλλεργιογόνα: Το προϊόν δεν περιέχει αλλεργιογόνες ουσίες ή προϊόντα που περιέχουν τέτοια συστατικά. Κατά τη συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία, το προϊόν δεν υπόκειται σε κανένα κίνδυνο διασταυρούμενης μόλυνσης. Δεν περιέχει γλουτένη ή συντηρητικά.

Διατροφικές αξίες ανά 100 g: Energy Kj 1015 / Kcal 246 Λιπαρά 24,1 g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 2,8 g Υδατάνθρακες 4,7 g εκ των οποίων σάκχαρα 2,2 g Ίνες 0,7 g Πρωτεΐνες 2,3 g Αλάτι 3,8 gr

βάρος 0,080 kg
Marchio

Χώρα προέλευσης

Ιταλία

Κωδικός HS

21039090

Φορολογικός συντελεστής

10

αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν σχόλια.

Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Σάλτσα τρούφας με πολύτιμη μαύρη τρούφα 3% 80 γρ.