Κρέμα χωρίς γλουτένη και κρέμα με βάση την τρούφα Bianchetto 170 γρ

5,10

Η Cream and Bianchetto Truffle Cream είναι ένας τέλειος συνδυασμός παρμεζάνας και τρούφας. Μια υπέροχη γεύση από τα πιο σημαντικά τυριά, εμπλουτισμένη με άρωμα τρούφας. Υψηλής ποιότητας συστατικό της ιταλικής κουζίνας. Μια απλή αλλά πολύτιμη συνταγή, κρεμώδης και ιδανική για χρήση σε διάφορες παρασκευές: σάλτσα για ζυμαρικά ή καρύκευμα για ρύζι, γέμιση για γεμιστά ζυμαρικά, ιδανική για άλειμμα σε φρυγανισμένο ψωμί. Μια έξυπνη και κομψή πινελιά στο τραπέζι σας!

πέρασε

ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  • Ταινία
  • Κάρτα Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Ανακαλύψτε την κάρτα
  • PayPal
  • Πληρώστε την Apple
EAN: 8388776819265 COD: 9265 Κατηγορία: Ετικέτα: , , , ,

Η κρέμα χωρίς γλουτένη και η κρέμα τρούφας Bianchetto είναι μια γαστρονομική λιχουδιά που συνδυάζει τον πλούτο της κρέμας με το λεπτό άρωμα της τρούφας Bianchetto. Αυτή η κρέμα προσφέρει μια πολυτελή γαστρονομική εμπειρία, εμπλουτίζοντας τα πιάτα σας με μια πινελιά κομψότητας και γεύση χωρίς γλουτένη.

Τα μανιτάρια πορτσίνι, συμπεριλαμβανομένου του Boletus edulis και άλλων στην ομάδα, φέρνουν μια γήινη, πλούσια γεύση, ενώ το Agaricus bisporus, γνωστό και ως μανιτάρια κουμπιού, προσθέτει ωραία υφή και βάθος γεύσης. Η κρέμα, με την κρεμώδη υφή της, δένει αρμονικά με τα υπόλοιπα συστατικά, δημιουργώντας μια βελούδινη και ελκυστική βάση. Το τυρί Parmigiano Reggiano DOP, με την πολυπλοκότητα και τη μοναδική του γεύση, δίνει μια νότα γεύσης στο πιάτο. Το κρεμμύδι προσφέρει μια διακριτική γλυκύτητα, ενώ η τρούφα Bianchetto (Tuber borchii Vitt.) δίνει ένα άρωμα που υπογραμμίζεται από μια νότα πολυτέλειας. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο προσθέτει μια φρουτώδη νότα, ενώ το σκόρδο και ο μαϊντανός δίνουν μια αρωματική πινελιά που αναζωογονεί τον ουρανίσκο. Μια πρέζα αλάτι και πιπέρι ρυθμίζει τη σφριγηλότητα και τη γεύση. Η παρουσία του οξινιστή γαλακτικού οξέος βοηθά στην εξισορρόπηση των γεύσεων και δίνει στην κρέμα μια ελαφριά οξύτητα. Αυτή η κρέμα έχει ειδικά σχεδιαστεί χωρίς γλουτένη, καθιστώντας την κατάλληλη για άτομα με ειδικές διατροφικές ανάγκες. Η απουσία ΓΤΟ εγγυάται την καθαρότητα και την αυθεντικότητά του.

Η κρέμα χωρίς γλουτένη και η κρέμα τρούφας Bianchetto είναι μια πολύτιμη προσθήκη στην κουζίνα σας, ιδανική για να βελτιώσετε τη γεύση πιάτων όπως ζυμαρικά, ριζότο, κρέας ή συνοδευτικά. Κάντε κάθε γαστρονομική περίσταση μια στιγμή πολυτέλειας και γεύσης με αυτό το νόστιμο άλειμμα χωρίς γλουτένη.

Συστατικά: Μανιτάρια Porcini (Boletus edulis και σχετική ομάδα), ηλιέλαιο, μανιτάρια champignon (Agaricus Bisporus), κρέμα γάλακτος, τυρί Parmigiano Reggiano DOP (γάλα, αλάτι, πυτιά) (5%), κρεμμύδι, καλοκαιρινή τρούφα (Tuber aestivum Vitt. ) 1%, αλάτι, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, σκόρδο, μαϊντανός, πιπέρι, οξινιστής: γαλακτικό οξύ. άρωμα. Το προϊόν δεν περιέχει ΓΤΟ.

Ημερομηνία λήξης: Να καταναλωθεί εντός 24 μηνών. Εγγυημένη διάρκεια ζωής: 3/4 (18 μήνες).

Τρόπος χρήσης: Ως έχει, έτοιμο για χρήση.

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Συνοχή: κρεμώδες Χρώμα: ανοιχτό καφέ Οσμή: χαρακτηριστική για μανιτάρια και τρούφες Γεύση: τυπική για μανιτάρια και τρούφες

Αλλεργιογόνα: Περιέχει: γάλα. Μπορεί να περιέχει ξηρούς καρπούς. Χωρίς γλουτένη.

Κύρια συσκευασία: Γυάλινο βάζο + λευκοσιδήρο καπάκι.

Διατροφικές αξίες ανά 100 g προϊόντος: Ενέργεια: 1216 kJ / 295 kcal Λιπαρά: 30 g από τα οποία κορεσμένα λιπαρά οξέα 5,4 g Υδατάνθρακες: 1,6 g εκ των οποίων σάκχαρα 1,0 g Πρωτεΐνες: 4,0 g Αλάτι: 1,7 g

Marchio

Φορολογικός συντελεστής

10

αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν σχόλια.

Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει “Κρέμα σαντιγί χωρίς γλουτένη και κρέμα με βάση την τρούφα Bianchetto 170 γρ.”