Κρέμα μανιταριών πορτσίνι χωρίς γλουτένη και μανιτάρια 180 γρ

4,68

Η κρέμα μανιταριών Porcini and Champignon είναι μια κρεμώδης σάλτσα με νόστιμη σύσταση, που παρασκευάζεται με περισσότερο από το 50% των μανιταριών που χωρίζονται μεταξύ Porcini και Champignons. Είναι μια τέλεια χορτοφαγική σάλτσα, που παρασκευάζεται με τα καλύτερα υλικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ριζότο, με φρέσκα ζυμαρικά, αλειμμένα σε ψωμί ή ως βάση για γέμιση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σκέτο ή αραιωμένο με κρέμα ή γάλα.

Διαθέσιμο το 148

ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  • Ταινία
  • Κάρτα Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Ανακαλύψτε την κάρτα
  • PayPal
  • Πληρώστε την Apple

Η κρέμα μανιταριών Porcini and Champignon είναι μια γαστρονομική λιχουδιά με κρεμώδη υφή και περιβάλλουσα γεύση, φτιαγμένη με πάνω από 50% μανιτάρια, επιλεγμένα με επιδεξιότητα ανάμεσα σε Porcini και Champignon. Αυτή η χορτοφαγική σάλτσα είναι μια πραγματική απόλαυση για τον ουρανίσκο, παρασκευασμένη με προσοχή και με τα καλύτερα υλικά, και προσφέρει πολλές δυνατότητες για χρήση στην κουζίνα.

Τα μανιτάρια πορτσίνι (Boletus edulis και σχετική ομάδα), με την πλούσια και περιβάλλουσα γεύση τους, αποτελούν το 33% της κρέμας, δίνοντας μια νότα έντασης και αυθεντικότητας στο πιάτο. Τα μανιτάρια κουμπιού 18% (Agaricus bisporus) προσθέτουν μια ευχάριστη φρεσκάδα στη σάλτσα, δημιουργώντας μια τέλεια ισορροπία μεταξύ των γεύσεων των δύο τύπων μανιταριών.

Το ηλιέλαιο, λεπτό και ελαφρύ, είναι το συστατικό που δένει και συνδυάζει τα πάντα, δίνοντας στην κρέμα μια ευχάριστη απαλότητα. Η κρέμα προσθέτει μια νότα κρεμώδης, κάνοντας τη σάλτσα ακαταμάχητα βελούδινη.

Το κρεμμύδι, απαλά τηγανισμένο, δίνει μια νότα γλυκύτητας και βάθος γεύσης, ενώ το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο προσθέτει μια νότα λεπτότητας και αυθεντικότητας.

Το αλάτι, ο μαϊντανός, το σκόρδο και το πιπέρι βοηθούν στην ενίσχυση των γεύσεων των μανιταριών, δημιουργώντας έναν συνδυασμό ισορροπημένων και ευχάριστων γεύσεων στον ουρανίσκο.

Ο γαλακτικός οξυνιστής διατηρεί τη φρεσκάδα της κρέμας, ενώ το άρωμα τονίζει την πολυπλοκότητα των γεύσεων, καθιστώντας αυτή τη σάλτσα μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία.

Το προϊόν δεν περιέχει ΓΤΟ, εγγυάται μια γνήσια και αυθεντική κρέμα, που σέβεται τις γαστρονομικές παραδόσεις.

Η κρέμα μανιταριών πορτσίνι και μανιτάρια είναι τέλεια για να καρυκεύετε ριζότο, φρέσκα ζυμαρικά και πιάτα με κρέας, προσθέτοντας μια πινελιά φινέτσας σε κάθε προετοιμασία. Είναι επίσης ιδανικό ως άλειμμα σε ψωμί, για νόστιμες μπρουσκέτες ή ως βάση για γέμιση, για να δημιουργήσετε εκπληκτικά πιάτα.

Η ευελιξία αυτής της κρέμας επιτρέπει τη χρήση της αγνή ή αραιωμένη με κρέμα ή γάλα, σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες της κάθε μεμονωμένης συνταγής.

Ανακαλύψτε την ευχαρίστηση της χρήσης της κρέμας μανιταριών Porcini και Champignon στην κουζίνα και αφήστε τον εαυτό σας να κατακτηθεί από την καλοσύνη και τη φινέτσα του. Μοιραστείτε αυτή τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και απολαύστε το προνόμιο να γευτείτε κρέμα μανιταριών, μια πραγματική υπεροχή της γαστρονομίας. Η κρέμα μανιταριών πορτσίνι και champignon θα μεταμορφώσουν κάθε πιάτο σε μια γιορτή για τον ουρανίσκο, κάνοντας το τραπέζι σας ένα μέρος εκλεπτυσμένης γαστρονομικής απόλαυσης.

Συστατικά: Μανιτάρια Porcini (Boletus edulis και σχετική ομάδα) 33%, ηλιέλαιο, μανιτάρια champignon (Agaricus bisporus) 18%, κρέμα γάλακτος, κρεμμύδι, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι, μαϊντανός, σκόρδο, πιπέρι, οξινιστής: οξύ γαλακτικό; άρωμα. Το προϊόν δεν περιέχει ΓΤΟ.

Ημερομηνία λήξης: Να καταναλωθεί εντός 24 μηνών. Εγγυημένη διάρκεια ζωής: 3/4 (18 μήνες).

Τρόπος χρήσης: Ως έχει, έτοιμο για χρήση.

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Συνοχή: κρεμώδες Χρώμα: ανοιχτό καφέ Οσμή: χαρακτηριστική των μανιταριών Γεύση: χαρακτηριστική των μανιταριών

Αλλεργιογόνα: Περιέχει: γάλα. Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών. Χωρίς γλουτένη.

Κύρια συσκευασία: Γυάλινο βάζο + λευκοσιδήρο καπάκι.

Διατροφικές αξίες ανά 100 g προϊόντος: Ενέργεια: 1156 kJ / 281 kcal Λιπαρά: 29 g από τα οποία κορεσμένα λιπαρά οξέα 4,6 g Υδατάνθρακες: 1,7 g εκ των οποίων σάκχαρα 1,1 g Πρωτεΐνες: 2,5 g Αλάτι: 1,7 g

Marchio

Φορολογικός συντελεστής

10

αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε πρώτοι μια αξιολόγηση “Κρέμα με μανιτάρια πορτσίνι και μανιτάρια χωρίς γλουτένη 180 γρ.”