EVO OIL Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με γεύση μαύρης τρούφας

6,00 - 8,85

Καρύκευμα με βάση το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο αρωματισμένο με μαύρη τρούφα (tuber melanosporum vitt). Είναι ιδανικό ως καρύκευμα για κρουτόν και γέμιση για ορεκτικά, πρώτο και δεύτερο πιάτο, ομελέτες και σε κάθε περίπτωση ως βάση για όλα τα πιάτα με τρούφα. Τα εκλεκτά έξτρα παρθένα ελαιόλαδα μας είναι μια γαστρονομική απόλαυση. Βουτυρώδη και λεία στην υφή και γεμάτα γεύση, αυτά τα έλαια θα ευχαριστήσουν τους απαιτητικούς καλοφαγάδες και τους αρχάριους μάγειρες. Εξαιρετικά παραγόμενο σε μικρές παρτίδες από τεχνίτες που βυθίζουν εκλεκτές τρούφες σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το λάδι μαύρης τρούφας μας είναι πιο δυνατό από τη λευκή μας τρούφα.

ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  • Ταινία
  • Κάρτα Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Ανακαλύψτε την κάρτα
  • PayPal
  • Πληρώστε την Apple

Αυτό το εξαιρετικό καρύκευμα, με βάση το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με γεύση μαύρης τρούφας (tuber melanosporum vitt), είναι μια πραγματική γαστρονομική λιχουδιά. Η ευελιξία του το καθιστά ιδανικό ως καρύκευμα για μια μεγάλη γκάμα μαγειρικών παρασκευών, από απλές μπρουσκέτες έως πιο περίτεχνα πιάτα.

Τα εκλεκτά έξτρα παρθένα ελαιόλαδα μας είναι μια χαρά για τον ουρανίσκο. Με τον βουτυρώδη χαρακτήρα και την απαλή τους συνέπεια, παρουσιάζονται ως αληθινοί γαστρονομικοί θησαυροί, ικανοί να ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς καλοφαγάδες και επίδοξους αρχάριους μάγειρες.

Εξαιρετικά παραγόμενο σε μικρές παρτίδες από έμπειρους τεχνίτες, το λάδι μας μαύρης τρούφας είναι το αποτέλεσμα προσεκτικής και σχολαστικής χειροτεχνίας. Προσεκτικά βυθισμένες σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, οι πολύτιμες μαύρες τρούφες απελευθερώνουν σιγά σιγά τα αρώματα και τις γεύσεις τους, δίνοντας στο λάδι έναν αποφασιστικό και ακαταμάχητο χαρακτήρα.

Η μαύρη τρούφα, με την πολυπλοκότητα των αρωμάτων της, δίνει στο λάδι πιο έντονη ένταση από το λάδι λευκής τρούφας μας. Αυτό το καθιστά ιδανικό για τον εμπλουτισμό οποιουδήποτε πιάτου, δίνοντας μια δυνατή και περιβάλλουσα γεύση που κατακτά τις αισθήσεις.

Η ευελιξία του το καθιστά ιδανικό για καρύκευμα κρουτόν και γέμιση για ορεκτικά, ενισχύοντας τις γεύσεις των πιάτων και προσθέτοντας μια νότα πολυτέλειας και φινέτσας. Τα πρώτα πιάτα φτάνουν σε νέα ύψη γεύσης, ενώ τα δεύτερα πιάτα μετατρέπονται σε έργα μαγειρικής τέχνης με την προσθήκη αυτού του καρυκεύματος.

Οι ομελέτες, με την απλότητα και την καλοσύνη τους, αναδεικνύονται σε μια γαστρονομική λιχουδιά, μετατρέποντας σε απόλαυση για τον ουρανίσκο.

Αυτό το dressing είναι μια τέλεια επιλογή για κάθε περίσταση, από ένα ρομαντικό δείπνο μέχρι ένα οικογενειακό γεύμα. Η νοστιμιά του και η ικανότητά του να εξυψώνει κάθε πιάτο το καθιστούν μια ανεκτίμητη προσθήκη στην κουζίνα σας.

Κάθε σταγόνα από αυτό το λάδι μαύρης τρούφας θα σας βυθίσει σε έναν κόσμο εξαιρετικών γεύσεων και μοναδικών γευστικών αισθήσεων. Το άρωμα της μαύρης τρούφας, σε συνδυασμό με την απαλότητα του έξτρα παρθένου ελαιολάδου, θα κάνουν κάθε πιάτο μια αξέχαστη εμπειρία.

Ανακαλύψτε την ευχαρίστηση της χρήσης αυτού του καρυκεύματος στην κουζίνα και αφήστε τον εαυτό σας να κατακτηθεί από την καλοσύνη και τη φινέτσα του. Μοιραστείτε αυτή τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και απολαύστε το προνόμιο να γευτείτε τη μαύρη τρούφα, μια πραγματική υπεροχή της γαστρονομίας. Το dressing έξτρα παρθένου ελαιόλαδου με γεύση μαύρης τρούφας θα μεταμορφώσει κάθε γεύμα σε μια γιορτή για τον ουρανίσκο, κάνοντας το τραπέζι σας ένα μέρος εκλεπτυσμένης γαστρονομικής απόλαυσης.

Συστατικά: Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 99%, άρωμα.

Ημερομηνία λήξης: 24 μήνες.

Τρόπος χρήσης: Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ιδιότητες του προϊόντος, συνιστάται να χρησιμοποιείτε ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι ανά άτομο. Είναι ιδανικό ως καρύκευμα για κρουτόν και γέμιση για ορεκτικά, πρώτο και δεύτερο πιάτο, ομελέτες και σε κάθε περίπτωση ως βάση για όλα τα πιάτα με τρούφα. Χρησιμοποιήστε αυτό το εξαιρετικό λάδι με φειδώ για να τελειώσετε σούπες, σάλτσες, πατάτες ή ζυμαρικά. Περιχύστε το απαλά πάνω από ορεκτικά, μαγειρεμένα κρέατα ή πίτσα για να προσθέσετε μια νότα γεύσης τρούφας καθώς κατευθύνονται προς το τραπέζι ή χρησιμοποιήστε το για να προσθέσετε μια γκουρμέ πινελιά σε σπιτικές πατάτες.

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Αυτό το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με γεύση μαύρης τρούφας διαθέτει έντονη και γήινη γεύση και λίγο πάει πολύ! Το άρωμά του είναι μοσχομυριστό και φρουτώδες και η γεύση του πολύπλοκη και οικεία, πιστή στην οικογένεια των μανιταριών του, πλούσια και στιβαρή.

Αλλεργιογόνα: Το προϊόν δεν περιέχει αλλεργιογόνες ουσίες ή προϊόντα που περιέχουν τέτοια συστατικά. Κατά τη συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία, το προϊόν δεν υπόκειται σε κανένα κίνδυνο διασταυρούμενης μόλυνσης. Δεν περιέχει γλουτένη ή συντηρητικά.

Διατροφικές αξίες ανά 100 g: Energy Kj 3676 / Kcal 894 Λιπαρά 99 g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 18 g Υδατάνθρακες 0 g εκ των οποίων σάκχαρα 0 g Ίνες 0 g Πρωτεΐνες 0 g Αλάτι 0 gr

βάρος N / A
Μορφή

100 ml, 250 ml

Marchio

Χώρα προέλευσης

Ιταλία

Κωδικός HS

15179099

Φορολογικός συντελεστής

10

αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν σχόλια.

Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει το “EVO OIL Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με γεύση μαύρης τρούφας”