Βασιλικό χαβιάρι Oscietra

45,90 - 1.590,00

Ένα χαβιάρι του ρωσικού οξύρρυγχου (Acipenser gueldenstaedtii). Προέρχεται από ώριμο οξύρρυγχο για 12 χρόνια. Τα αυγά έχουν διάμετρο μεταξύ 2,9 και 3,1 mm με λεία και βελούδινη υφή. Πλούσια και πολύπλοκα αρώματα, χρώμα από γκρι έως καφέ, ακόμη και χρυσοκίτρινο. Η γεύση υπογραμμίζεται από το λεπτό αλάτισμα του Malossol.

ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  • Ταινία
  • Κάρτα Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Ανακαλύψτε την κάρτα
  • PayPal
  • Πληρώστε την Apple

Το χαβιάρι του οξύρρυγχου Amur (Acipenser schrenckii) είναι το αποτέλεσμα μιας εξαιρετικής προσπάθειας βιώσιμης αναπαραγωγής, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο πιο προηγμένο υδρόβιο αγρόκτημα στον κόσμο που βρίσκεται στην Κίνα. Αυτή η εξαιρετική δομή, στην πρώτη γραμμή του κλάδου της, δεσμεύεται για την προστασία και τη διατήρηση αυτού του πολύτιμου είδους οξύρρυγχου, διασφαλίζοντας μια ηθική και σεβαστή προσέγγιση προς το περιβάλλον.

Η παραγωγή χαβιαριού υψηλής ποιότητας απαιτεί χρόνο και υπομονή. Μόνο μετά από τουλάχιστον 12 χρόνια ανάπτυξης, οι οξύρρυγχοι φτάνουν την απαραίτητη ωριμότητα για την λεπτή εξαγωγή των πολύτιμων αυγών τους. Αυτή η προσεκτική και σεβαστή διαδικασία του κύκλου ζωής του οξύρρυγχου εγγυάται την παραγωγή χαβιαριού εξαιρετικής ποιότητας, με απαράμιλλη τελειότητα και γεύση.

Τα μαργαριτάρια αυτού του χαβιαριού ποικίλλουν από ημι-στερεά σε συμπαγή, με το μέγεθος των κόκκων που εκτείνεται από 3,1 έως 3,3 mm, και μερικές φορές ακόμη μεγαλύτερο σε μέγεθος, προσθέτοντας μια ευχάριστη αίσθηση στο στόμα. Το χρωματικό τους φάσμα, που κυμαίνεται από έντονο καφέ έως χρυσοκίτρινο, είναι μια πραγματική γιορτή για τα μάτια, προσθέτοντας μια πινελιά πολυτέλειας και κομψότητας σε κάθε τραπέζι.

Η γεύση αυτού του νόστιμου χαβιαριού είναι μια συμφωνία γεύσεων. Με μια λεπτή βάση φουντουκιού, υπάρχει μια φρουτώδης νότα που δίνει μια εκπληκτική ισορροπία. Το κρεμώδες γλάσο του τυλίγει τον ουρανίσκο σε μια ευχάριστη και ευχάριστη απόλαυση, προσφέροντας μια πραγματικά μοναδική αισθητηριακή εμπειρία.

Για να εξασφαλιστεί η εξαιρετική ποιότητα και η εξαιρετική γεύση του χαβιαριού, χρησιμοποιείται η διαδικασία Malossol, μια παραδοσιακή ρωσική μέθοδος που σημαίνει «ελαφρά αλατισμένο». Αυτή η τεχνική τονίζει τη φυσική καλοσύνη του χαβιαριού, αποφεύγοντας να καλύψει τις χαρακτηριστικές του γεύσεις με υπερβολική ποσότητα αλατιού.

Η βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο δεξιοτεχνίας στην επεξεργασία του χαβιαριού, καθιστά αυτή τη λιχουδιά ένα πραγματικό στολίδι της γαστρονομίας. Μπορείτε να απολαύσετε με περηφάνια αυτό το χαβιάρι οξύρρυγχου Amur, γνωρίζοντας ότι συμβάλλετε στην προστασία και τη διατήρηση ενός σημαντικού είδους και ταυτόχρονα απολαμβάνετε την απόλαυση μιας απαράμιλλης γαστρονομικής εμπειρίας. Είτε το έχετε σε ένα χαλαρό περιβάλλον είτε σε μια ιδιαίτερη γιορτή, το χαβιάρι με οξύρρυγχο Amur θα φέρει ένα απόσταγμα κομψότητας και κομψότητας που θα κάνει κάθε στιγμή αξέχαστη.

Συστατικά: αυγοτάραχο οξύρρυγχου, αλάτι

Προέλευση: Ιταλία

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: αυγά μεσαίου/μεγάλου μεγέθους, γκρι χρώμα με αποχρώσεις noisette, από καφέ έως χρυσαφί. δυνατή και στιβαρή γεύση

Συνθήκες αποθήκευσης: Φυλάσσετε στο ψυγείο στους 0°/+4°C

Συνθήκες κατανάλωσης: απολαύστε το χαβιάρι μόνο του, κουταλιές κάθε φορά ή ως γαρνιτούρα για το πρώτο και το δεύτερο πιάτο με βάση το ψάρι

Ημερομηνία λήξης: 90 ημέρες από τη συσκευασία για φρέσκο ​​χαβιάρι, 180 ημέρες από τη συσκευασία για χαβιάρι που υφίσταται ελαφρά παστερίωση. Αφού ανοιχτεί, διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 3 ημερών

Αλλεργιογόνα: ψάρια και παράγωγα προϊόντα

Διατροφικές αξίες ανά 100 g (μπορεί να υπάρξουν εποχικές διακυμάνσεις):
Ενέργεια: 927 kJ / 221 kcal
Λίπη: 11 g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 2,4 g
Υδατάνθρακες: 4,8 g εκ των οποίων σάκχαρα 0,3 g
Πρωτεΐνες: 26 γρ
Αλάτι: 2,9 γρ

βάρος N / A
Μορφή

30 γρ., 50 γρ., 100 γρ., 1000 γρ

Marchio

Κωδικός HS

16043100

Φορολογικός συντελεστής

22

Χώρα προέλευσης

Ιταλία

αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν σχόλια.

Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει το “Royal Oscietra Caviar”