Χαβιάρι Royal Kaluga

54,90 - 1.790,00

Χαβιάρι από ένα ειδικό υβρίδιο οξύρρυγχου Kaluga και οξύρρυγχου Amur (Huso Dauricus x Acipenser schrenkii, Aquafarming). Λαμβάνεται από ώριμο οξύρρυγχο τουλάχιστον 12 ετών. Αυγά ανοιχτόκοκκα και σφιχτά με μέγεθος κόκκου περίπου 3,0 έως 3,3 mm ακόμη μεγαλύτερο, το χρώμα ποικίλλει από χρυσό, γκρι, καφέ, γκριζόμαυρο, γκριζοκαφέ έως χρυσοκάστανο. Διακρίνεται από ένα απίστευτα λεπτό, βουτυρώδες άρωμα, με μακρά επίγευση, που υπογραμμίζεται από την ήπια και απαλή μέθοδο αλατίσματος Malossol. Για πολλούς γνώστες το καλύτερο χαβιάρι στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  • Ταινία
  • Κάρτα Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Ανακαλύψτε την κάρτα
  • PayPal
  • Πληρώστε την Apple
COD: N / A Κατηγορία: Ετικέτα: , , ,

Το χαβιάρι που παράγεται από ένα ειδικό υβρίδιο του οξύρρυγχου Kaluga και του οξύρρυγχου Amur (Huso Dauricus x Acipenser schrenkii) μέσω της εξελιγμένης διαδικασίας της Aquafarming είναι ένα πραγματικό γαστρονομικό θαύμα. Αυτό το μοναδικό υβρίδιο συνδυάζει τα καλύτερα και των δύο ειδών, με αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό χαβιάρι, που αγαπούν οι γνώστες σε όλο τον κόσμο.

Το αυγοτάραχο αυτού του χαβιαριού προέρχεται από οξύρρυγχο ωριμασμένο τουλάχιστον 12 ετών, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα και υπέροχη γεύση. Ο κόκκος των αυγών είναι διαυγής και συμπαγής, με μέγεθος σωματιδίων που κυμαίνεται από περίπου 3,0 έως 3,3 mm, και μερικές φορές ακόμη μεγαλύτερο, προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας και ευχαρίστησης στον ουρανίσκο.

Η χρωματική παλέτα αυτού του χαβιαριού είναι μια εκπληκτική οπτική εμπειρία. Το χρώμα των αυγών ποικίλλει από χρυσό σε γκρι, καφέ σε γκριζομαύρο και γκριζοκαφέ έως χρυσοκαφέ, δημιουργώντας ένα καλειδοσκόπιο αποχρώσεων που τραβούν τα βλέμματα και σας προσκαλούν να τα δοκιμάσετε.

Το άρωμα αυτού του χαβιαριού είναι μια πραγματική πρόσκληση για απόλαυση. Ένα απίστευτα λεπτό και βουτυρένιο άρωμα απλώνεται στον αέρα, προσδοκώντας την εξαιρετική γεύση που πρόκειται να τυλίξει τον ουρανίσκο. Η παρατεταμένη επίγευση αφήνει μια μόνιμη εντύπωση, παρέχοντας μια αξέχαστη αισθητηριακή εμπειρία.

Η χαρακτηριστική νότα αυτού του χαβιαριού δίνεται από τη μέθοδο αλατίσματος Malossol, η οποία ενισχύει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του χωρίς να υπερισχύει της φυσικής του γεύσης. Αυτή η ήπια και απαλή διαδικασία αλατίσματος επιτρέπει στις αυθεντικές γεύσεις να αναδυθούν πλήρως, δίνοντας στο χαβιάρι μια τέλεια ισορροπία λιχουδιάς και γεύσης.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το χαβιάρι θεωρείται από πολλούς γνώστες ως το καλύτερο χαβιάρι στον κόσμο σήμερα. Η εξαιρετική του ποιότητα, η εκλεπτυσμένη γεύση και η ασύγκριτη αισθητηριακή του εμπειρία το καθιστούν έναν γαστρονομικό θησαυρό που δεν μοιάζει με κανέναν άλλον. Η συγχώνευση δύο διάσημων ειδών οξύρρυγχου, η σχολαστική φροντίδα στην παραγωγή και η υπεύθυνη διαχείριση μέσω της Aquafarming, το καθιστούν μια ηθική και πολυτελή επιλογή για τους λάτρεις της γαστρονομίας.

Με κάθε μπουκιά αυτού του ιδιαίτερου χαβιαριού, μπορείτε να απολαύσετε τον τέλειο συνδυασμό παράδοσης και καινοτομίας, με τη χαρά να ανακαλύψετε ότι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η φύση και η ανθρώπινη δεξιοτεχνία. Είτε το σερβίρετε σε ειδικές περιστάσεις είτε για να απολαύσετε μια στιγμή πολυτέλειας και εκλέπτυνσης, το χαβιάρι από αυτό το ειδικό υβρίδιο οξύρρυγχου Kaluga και οξύρρυγχου Amur θα είναι πάντα μια εξαιρετική και αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

Ημερομηνία λήξης: 6 μήνες.

βάρος N / A
Μορφή

30 γρ., 50 γρ., 100 γρ., 1000 γρ

Marchio

Κωδικός HS

16043100

Φορολογικός συντελεστής

22

Χώρα προέλευσης

Ιταλία

αξιολογήσεις

Ακόμα δεν υπάρχουν σχόλια.

Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει το “Royal Kaluga Caviar”